2777
2789
عنوان

شرایط این خواستگار مناسبه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 59 پست

من ترجیح میدم ماشین نداشته باشم تا ماشین اشتراکی بفروشنش پولش کنن نصفشو خواهر برداره نصفشو برادر 

بزار بانک بعدا میشه ماشین گرفت 

چیز اشتراکی با خانواده شوهر خودش بسه هر روز ببینی خواهرش و مادرش و ...هم به بهونه ماشین هر روز کنارت باشن

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون رفیق و قلیون و دوست دختر همکار روی اعصاب هست یک کم بیشتر بفکر

اگه میخواست مخفی کنه نمیگفت یعنی در همین حد و حدود بیشتر نبوده خب 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

با همکارش رل بودن بعدش بهم نرسیدن کات کردن حالا میشه کاریش کرد شرکتشون یه شعبه دیگه هم داره

بعد تو راضیی ماشینش دس خاهرش باشه ؟بعدا خاستی جایی بری و دس خاهرش باشه چی

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

همینکه صادقانه اینارو بهت گفته خب خوبه ولی اینکه اکسش همکارشه و دائم جلو چشمشه و هنوز میتونه تورو با اون مقایسه کنه و اینکه نمیتونه تو روابط کاریش حد و مرز نگه داره ک وارد رابطه احساسی نشه و.... این بده 

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

اسی چن سالته تو؟

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

خوب بود ولی تا جایی که به اینکه اکسش همکارشه رسیدم اصلا به هیچ عنوان

شرکتشون شعبه داره میتونه بره اون یکی شعبه دیگه نزدیک اینم نباشه 

بعد ازدواج کردی نیای اینجا تاپیک بزنی ای شوهرم فلانه بهمانه هااا چون همین الا بت گفتیم نه

بنده خدا تو این زمونه بچه مثبت حساب میشه که 🥲

نه چون از اخلاقش نگفت و اینکه باید بببینی چجور ادمیه چون با اکسش همکاره بعدا ممکنه دردسر ساز بشه

اخلاقش خوبه بنده خدا وقت میزاره بیرون میبره احترام نگه میکنه کادو میخره

حتما برا اکسش هم همینکارارو میکرد چرا کات کردن

پس شرط بزار ک حتما شعبشو عوض کنه

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

نمی‌دونم هر جور راحتی 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

نمی‌دونم هر جور راحتی

حرفمونو گوش نمیکنه موندم چرا نظرمونو خواسته

چی بگم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

به نظرم اگر بتونه قلیون و رفیق بازی رو بعد از ازدواج بذاره کنارو دیگه دور دوس دختر نره خوبهشرایطش اگ ...

قلیونی نیستا مثلا میگم هفته ای یکی دو بار بیشتر اهل کافه و ایناست