2777
2789
عنوان

شرایط این خواستگار مناسبه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۲

ان شالله خوشبخت بشی و پشیمون نشی از انتخابت

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

اره..به خاطر همکارش گفتم که اکسشم هست..به نظرت چرا بهم خورده رابطه؟؟..تو که سنی نداری...حیف تو..یکم ...

به تفاهم نرسیدند برای ازدواج نمیدونم کامل توضیح نمیده الان یه ۶ ماهی هست با همیم دیگه از اون رابطه چیزی نمیگه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اگه میخواست مخفی کنه نمیگفت یعنی در همین حد و حدود بیشتر نبوده خب

عزیزم ساده نباش

من مورد شما رو نمی‌دونم اما با موارد مشابه دیدم پسرای خیلی هفت خط از این نرفتند استفاده می‌کنند یه دو دلیل یک اینکه وقتی شما این مسئله رو از زبون خودش شنیدی پس حرف اون رو باور می‌کنی تا بقیه... دوم اینکه فردا روزی کاری کرد می‌گه از اول می دونستی این یه ترفند هست البته بازم میگم طرف شما رو نمی‌دونم....

من ترجیح میدم ماشین نداشته باشم تا ماشین اشتراکی بفروشنش پولش کنن نصفشو خواهر برداره نصفشو برادر بزا ...

حالا ازدواج کرد یه ماشین هم باباش داره خواهرش میتونه اون استفاده کنه 

بیشتر رفت و امد کن

اینکه ماشینشو خودش خریده دست ابجیش میده ایول داره واقعا

ماشین بابام دست داداشمه عمرا دست من نمیده😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اخلاقش خوبه بنده خدا وقت میزاره بیرون میبره احترام نگه میکنه کادو میخره

اخه دختر جون.

چرا باید کات کنن..اخلاقش خوبه که دختره تو هوا میبرتش...اینا هشدار هستن..وقتی داری خودتو قانع میکنی مغزت هی هشدار میده ولی دلت میخاد انکار کنه

کنیز فاطمه ام....
بعد تو راضیی ماشینش دس خاهرش باشه ؟بعدا خاستی جایی بری و دس خاهرش باشه چی

فعلا اینجوری استفاده میکنند ولی یه ماشین دیگه هم باباش داره بعدش خواهرش هم شوهر کنه ماشین شوهرش هست دیگه