2777
2789
عنوان

اونایی که اول زندگی مستاجر بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی دوست دارم کمک حالش باشم حال بافت مو انجام میدادم توی سالن اما همسرم اجازه نمیده چون زن دادا ...

عزمزم یه موقع که حالش خوبه باهاش صحبت کن این همه زن و مرد دارند بیرون کار می کنند همشون خیانت کار هستند؟ زن هرزه یا مرد هرزه تو خونه هم حبس کنی کارشون انجام میدن ان شاءالله درست میشه

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
عزیزم باز خداروشکر پول رهن داشتید، ما رفتیم طبقه بالای مادر شوهر، 55 متر بود و دعوا سر اینکه خونه رو ...

پول رهن هم وام ازدواج بود که باهاش ماشین خرید بعد تصادف شدید کرد از قیمت ماشین افتاد

دقیقا پول وام نصف شد 

خیلی ضرر کردیم البته باباش هم خیلی ضرر زد بهمون

خوب هیچی ندارید چرا ازدواج کردید،ببخشید رک میگم ،اخه خودمم شرایطم مثه شما بود سیزده سال پیش که ازدوا ...

خب عزیزم شما خیلی زود ازدواج کردی 

من ۲۴ سالم بود اون موقع الانم ۳ ساله خودم دارم میرم سرکار 

بعدم شرایط تا ۱۰ ساله دیگه هم فرقی نمیکنه منم همین وضع و درآمد و دارم شوهرمم همینه 

دیگه وقتی قبولش کردی میدونستی اوضاع اینهالان باید چشماتو ببندی و به خوشبختیت فکر کتی

ببین راستش میدونی چیه

آره من شرایط و میدونستم ولی با خودم گفتم خب اینم مثل همه تا وقتی عروسی کنیم خانوادش هزینه میکنن 

تو این مدت هم پول جمع میکنه ، باباش هم ک قرار بود پول پیش خونه رو بده

ولی داستان اینجوری پیش نرفت 

خب عزیزم شما خیلی زود ازدواج کردی من ۲۴ سالم بود اون موقع الانم ۳ ساله خودم دارم میرم سرکار بعدم شرا ...

پناهتون بخدا باشه ،اگه هردوتون کارمندین و مدیریت داشته باشین حتما صاحب خونه میشید

عزیزم ببخشید میپرسم قصد فضولی نیست میخوام یاد بگیرمبرای حقوق هاتون چطور برنامه ریزی میکنید؟ما خانم ه ...

نه عزیزم در مورد من اینطور نیست

مدیریت مخارج کلا با خودمه

(یکسال اول اینطور نبود بعد همسرم متوجه شد من مهارتم بیشتره تو اینمورد و کارت خودشم دست کنه)

سخت نمیگیرم ..منظورمه واسه پس انداز خسیس بازی در نمیارم 

ولی چیزایی رو سیاستمدارانه و اقتصادی پیش میبرم

مثلا من تره بار خونه رو...کلا آخر وقت از میدون تره بار میخرم که خیلی چیزا آف خورده 

لباسامم کلا از چهارراه ولیعصر و کلا هر جا که حراجی باشه میخرم

و...

عادت های اتمی و اثر مرکب
عزمزم نمیخوام فضولی کنم یا بگم توضیح بده چی داری و چقد داریفقط میخوام بدونم با این شرایط اجاره ها و ...

میدونه این چیزا خیلی به شغل بستگی داره برا هرکس متفاوته 

همسر من کشاورزی میکنه

حالا درآمدش به نسبت تو سالی که محصول خوب به فروش بره خوب میشه اما اگه نشه واویلا 

مثلا سال پیش هیچی نیاورد خونه کلا پول نداشتیم، فکر کن حتی پول تاکسی! خودشم از صبح تا شب میرفت کارگری که خورد و خوراک و پوشاک رو در می اورد

امسال فروش خوب بوده  نسبت به پارسال خداروشکر حالا قراره ماشین بخریم و باقی رو طلا بگیریم پس انداز 

سعی کن پول چه کم چه زیاد بدی طلا و سکه 

من خودم همیشه اینطور میکنم، مخصوصا اوایل ازدواج کی هی پاگشا میشی ، پولشو بده طلای دست دو یا سکه 

درمورد پول خرج کردن بستگی داره به شناختت نسبت به شوهرت 

که چقدر جنبه داره و اخلاقش چیع و...

میتونی حقوقت رو نگهداری برای سرمایه و جاهای سخت زندگی 

و هی با درآمدت شده حتی سکه های گرم پایین بگیر 

بعدا حالا وامی چیزی برداشتین برای خرید خونه یا ماشین میتونی اونا رو هم یکمش رو بفروشی که بهترشو بخرید