2777
2789
عنوان

اونایی که اول زندگی مستاجر بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست
ذکر و چله گرفتم برای خونه خریدن از مستأجری خلاص شدم...

چه ذکر و چله ای؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
مستاجریمدوتامون کار میکنیم برای اقساط و.... جلو می‌ره خدارو شکر زندگیموناز اولم کاری به کسی نداشتیمب ...

عزیزم ببخشید میپرسم قصد فضولی نیست میخوام یاد بگیرم

برای حقوق هاتون چطور برنامه ریزی میکنید؟

ما خانم ها ک میریم سرکار هم توقع کمتری داریم هم کلی تو زندگی کمک میکنیم ولی دخترایی که خونه هستن هم خرجی میگیرن هم انگار از لحاظ مالی زندگی بهتری دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اخه الان واقعا همه چی گرونه بعد من اصن نمیتونم تصور کنم با بچه ، مستاجر باشمبا بچه برم سرکار

عزیزم بچه را میزاری پیش مادربزرگ پرستار یا مهد میری سر کار چند سال صیر کن ولی برو آزمایشات و چکاب قبل بارداری بده

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

انشاالله اونایی که مستاجر هستن صابخونه بشن الان میشه ۱ سال که امدم سرخونه زندگی هستم من ۱۹ سالمه همسرم ۲۵ جهیزیه بهم نداد مامانم شوهرم داره میخره کار شوهرم ازاد هستش هم خرج خونه میده هم اجاره میده هم جهیزیه میخره هم قسط موتور میده حتا یک پسنداز هم نتونستیم جم کنیم حتا ۱ ساله نه مسافرتی نه بیرونی نه چیزی فقط برات دعا میکنم خدا برات درست کنه برای همه درست کنه انشاالله صابخونت ادم خوبی باشه باهات راه بیاد

واقعا الان دیگه از پسر نباید انتظار داشت خونه داشته باشه اوضاع رو همه مون میدونیم 

اینکه ایشون خونه ندارن رو هم از قبل میدونستین و قبول کردین پس دیگه جای گله نیست 

زندگی خودتو هم با کسی مقایسه نکن فقط خودت آرامست بهم میخوره

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
همین اول کار بسم الله بگو و ب خود خدا توکل کنمنم سال ۹۶عروسی کردمجهازمو تو یه خونه اجاره ای چیدم کی ...

خداروشکر عزیزم بستگی داره 

منم پسر خالم بعد یه سال خونه خرید ولی چجوری 

توی دوران عقد خانواده پسر برای عروسشون کلی  طلا خریده بودن واسه عروسی هم ماشین خریدن 

بعد اونا رو فروختن خونه خریدن

عزیزم ببخشید میپرسم قصد فضولی نیست میخوام یاد بگیرمبرای حقوق هاتون چطور برنامه ریزی میکنید؟ما خانم ه ...

اول قسط ها را کم کنید خانم اگر امکانش هست یه بخشش برای خودت پس انداز کن اول خرید های ضروری مثل مرغ و گوشت و ...بعد خریدهای بعدی حواست باشه فریزر داشته باشی دوباره نخری میهمان داری دخل و خرجت بنویس من و همسرم چیزهایی که در آینده هم باید بخریم می نویسیم و براش برنامه ریزی می کنیم برای سفر هم پول بزار کنار حتی اگر سالی یک بار میری

انشاالله اونایی که مستاجر هستن صابخونه بشن الان میشه ۱ سال که امدم سرخونه زندگی هستم من ۱۹ سالمه همس ...

اگر امکان داری برو سر کار که وسایل خونه را خودت بخری همسرت گناه داره

خداروشکر عزیزم بستگی داره منم پسر خالم بعد یه سال خونه خرید ولی چجوری توی دوران عقد خانواده پسر برای ...

ما هرچی بدست آوردیم حاصل زحمت خودمون بوده هیشکی کمک نکرد،از کسی هم توقعی نداشتیم و نداریم

چیزی ک خودتون بدست بیارین شیرینتر و با ارزشتره

اگر امکان داری برو سر کار که وسایل خونه را خودت بخری همسرت گناه داره

منم خیلی دوست دارم کمک حالش باشم حال بافت مو انجام میدادم توی سالن اما همسرم اجازه نمیده چون زن داداش به بهانه کار بیرون از خونه میرفته بعد خیانت کرده به داداشش بخاطر همین دید بدی نسبت به کار داره