2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر قصدش جدی هست یا نه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 96 پست
من الان ک بیست پنج سالمه اگه همچین کیسی میومد عمرا قبول میکردم اما اگه هفده سالمم بود همچین کیسی میو ...

😐😐چرا؟

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

میدونم ولی اگ یه بزرگتر قابب اعتماد از سمت تو درجریان باشه بهتره .

چشم حتما 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صیغه چیه عزیز؟گفته ک نشون بیارم صیغه بخونیم ک راحت باشیم بیرون رفتنو ۱ هفته بعدشم عقد کنیم زیاذ از ن ...

امیدوارم خانواده سخت گیری داشته باشی خودت توی هپروتی

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شماها فکر کردین زندگی تهش به ماشین و شغل و ختم میشه؟ ننه باباها هم اسکل و خرفت؟ کی بچه 22 سالشو میند ...

شما که انقد عاقلی برای خودت تصمیم بگیر 🤌🏻

ممنون میشم ذیگه نظر ندی و تایپک منو ترک کنی 

2805
حالا چرا گیر دادی به این سنتم ک کمه موقعیتای بهتر میاد واست این خودش صدجور مشکل داره هم مالی هم با پ ...

نه دیگه قراره پشت هم باشن بعدشم از باباش جدا میشه . به خدا من تووو شوکم چرا دخترا اینجوری شدن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما که انقد عاقلی برای خودت تصمیم بگیر 🤌🏻ممنون میشم ذیگه نظر ندی و تایپک منو ترک کنی

اگه کارت درسته چرا ناراحت میشی؟ چرا دنبال تاییدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😐😐😐عزیزم اگه میخواست بپیچونه که میکفت حتی گفت شماره مامانت هم بفرست صحبت منم باهاش

شماره مادرتو بده بگو همین الان صحبت کن باهاش چون میخوام خیالم راحت بشه ، چون زمان کمی هست اشنا هستیم خانواده ها در جریان باشن تو درست میگی همو بشناسیم منم میگم بشناسیم پس مادرت با مادرم صحبت کنه دلگرم بشم بعد هم که به نتیجه رسیدیم نشان میبریم