2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر قصدش جدی هست یا نه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 96 پست

۱_سن وسالش خیلی کمه به این سن میگن سن هیجانی یعنی زودعاشق میشن زودم فارغ ولی اگه میگی توشهرتون اینجوری ازدواج میکنن خب روش فکر کن

۲_وقت برای اشنایی تا دو ماه اگه چت و پیام وتلفنی حرف زدن باشه کافیه بیشتر وابستگی واعتیاد میاره به طرف مقابل که اگه جور نشه خدای نکرده ضربه میخوری..آشنایی تحت نظارت خانواده باشه زیادم پیام بازی نکن حالا اگه یه کم بیشترم طول کشید سعی کن دل نبندی تا قبل ازازدواج..بهترین کار اینه که خانواده ات حسابی تحقیق کنن درمورد پسره ..چون پسرا خیلی حرفای قشنگ میزنن وعده وعیدمیدن اما متاسفانه تو زندگی تازه متوجه ایراداشون میشی و میشناسیشون که چه خبره

۳_اگه وضع مالیش خوب نیس اگه کار وشغل خوبی نداره سختی زیاد میکشی نمیتونی بهش تکیه کنی عزیزم ..حداقل باید یه شغل خوب یه ماشین پول پیش رهن خونه داشته باشه.

امیدوارم خوشبخت بشی ولی تحقیق یادت نره

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
۱_سن وسالش خیلی کمه به این سن میگن سن هیجانی یعنی زودعاشق میشن زودم فارغ ولی اگه میگی توشهرتون اینجو ...

ن خودش شاغل هستن ماشین هم داره خونه هم گفت ن پیش خانواده من باشیم ن پیش خانواده تو میزیم شهر ذیگه

مرسی گلم

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

4 5 روزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد باور کردی اینارو؟ بعد میخوای با آدمی که 4 5 روزه میشناسین ...

بله من از دوستی زیاذ خوشم نمیاد

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

چشمش انحراف داره

اگ خودت مشکلی نداری اکیه .

ولی خب اگ شماهم شرایط خوبی دارید ،باید ایشون هم اکی باشن تقریبا ،مثلا کارشون و اخلاقشون باید کمک حال باشه ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

4 5 روزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد باور کردی اینارو؟ بعد میخوای با آدمی که 4 5 روزه میشناسین ...

پدرش چه ربطی ب من داره 

از لحاظ مالی هم اوکیه که

بعد ازدواج پیش باباش نیستیم که میزیم یه شهر ذیگه 

😕😕😕😕چرا بپیچونه گفتش با مامانت هم ی چند روز دیگه صحبت می‌کنم تو ام با مامانم صحبت من

عزیزم چند روزه دیگع بهانه قشنگ میاره که با مادرت صحبت  نمیکنه من چند سالی بزرگ ترم تجربه دارم که میگم

۲۲پلی خب سختی زیاذ دیده

الان چه ربطی به سختی دیدنش داره؟ 22 سال بریا مرد میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما دخترا چتون شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ خودت مشکلی نداری اکیه .ولی خب اگ شماهم شرایط خوبی دارید ،باید ایشون هم اکی باشن تقریبا ،مثلا کارش ...

شرایط خوبی دارم

کارشون ک شرکت هستش ذیگه

ماشینم که داره

کمک حال هم هستش همه جوره میگه کمکت می‌کنم چه کار خونه چه جاهای ذیگه و ….

اگ ب من میگف حس میکردم قراره ازم سو استفاده بشهازهمین الان مهریه تعیین کرده

اومد خواستگاری و عقد کردین که اینجوری اعتماد میکنی؟ حرف باد هواس ول کن

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40