2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر قصدش جدی هست یا نه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن خودش شاغل هستن ماشین هم داره خونه هم گفت ن پیش خانواده من باشیم ن پیش خانواده تو میزیم شهر ذیگهمرس ...

مراقب باش اعتیادم نداشته باشه...ولی شهر دیگه هم بری دوراز خانواده ات برات خیلی سخت میشه...اگه حقوق ثابت داشته باشه و شغلش ازاد نباشه خیلی بهتره دیگه زیاد استرس نمیگیری خواهش میکنم عزیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
عزیزم چند روزه دیگع بهانه قشنگ میاره که با مادرت صحبت نمیکنه من چند سالی بزرگ ترم تجربه دارم که میگ ...

😐😐😐عزیزم اگه میخواست بپیچونه که میکفت 

حتی گفت شماره مامانت هم بفرست صحبت منم باهاش 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

2805
مراقب باش اعتیادم نداشته باشه...ولی شهر دیگه هم بری دوراز خانواده ات برات خیلی سخت میشه...اگه حقوق ث ...

نه عزیزم اعتیاد نداره 

فداتشم مرسی

شرکت کار میکنه گلم آزاد نیست کارش 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

شرایط خوبی دارمکارشون ک شرکت هستش ذیگهماشینم که دارهکمک حال هم هستش همه جوره میگه کمکت می‌کنم چه کار ...

شرایطشم خوبه ،فقط بازم میگم یا با خانوادش بیاد و از بزرگترت اجازه بگیره ،تا نزدیک عقدتونم به هیچ وجه صیغه نباشید .

اگ بخوادت میمونه نخوادتم شرط و شروط بزاری میره خودش 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

وای خدایا چند سالته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قشنگ چشمام از تعجب گرد شده

😐

شرایطشم خوبه ،فقط بازم میگم یا با خانوادش بیاد و از بزرگترت اجازه بگیره ،تا نزدیک عقدتونم به هیچ وجه ...

نه عزیزم حواسم هست

🥲💋

😐

شماها فکر کردین زندگی تهش به ماشین و شغل و ختم میشه؟ ننه باباها هم اسکل و خرفت؟ کی بچه 22 سالشو میندازه توی باتلاق توی این روزگار توی این گرونی . خدایی دلم براتون میسوزه ذوق لباس عروس و ازدواج کورتون کرده

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810