2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر قصدش جدی هست یا نه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 96 پست
خانواده ها میگه با مادرت هم صحبت می‌کنم ی چند ماه بشناسیم همو حداقل

خب اگ ابنطوریه راست میک بشناسید همو یمدت

برا خودت بهتره

۱۷ سال خیلی کمه هاا

احساساتی تصمیم نگیر

بگو ارع الان زوده باید ببشتر همو بشناسیم

خیلی خودتو مشناق نشون نده بزار اون بیاد جلو

صیغه ن ک عزیزم منظورش اینه نشون بیاره یه صیغه محرمیت هم بخونیم که راحت باشیم بیرون رفتن اینا

دیگه خودت میدونی ،اگ شخصیتش اکیه مشکلی نداره .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پولش جور میشه اگ مسئله اونه ،ولی آشنایی بیشتر خوبه ولی بدون صیغه ...بنظرم آدم حسابگریه و به همچ ...

صیغه چیه عزیز؟

گفته ک نشون بیارم صیغه بخونیم ک راحت باشیم بیرون رفتن

و ۱ هفته بعدشم عقد کنیم زیاذ از نامزدی خوشش نمیاد 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

خب چرا بهم خورده؟اینا همش نشونسیکم دقت کنامار بگیر ک ب چ علت بهم خوردشاید خدایی نکرده خیانت کرده ک ب ...

اخلاقاشون میگه چند باری بیرون رفتیم هر باز زهر مارم می‌کرد و قرص اعصاب میخورد 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

2805
من مهریه رو تازه خوندم😕😐درسته صادق بودن خوبه هر حرفی رو اول بزنی خوبهولی ن تا این حد!!

مهریه رو درست می‌کنیم

بعدشم من اگه زندگیم خراب شه مهریه برام اصلا مهم نیست و میبخشم و‌جدا میشم 

اخلاقاشون میگه چند باری بیرون رفتیم هر باز زهر مارم می‌کرد و قرص اعصاب میخورد

با مادرت مشورت کن

و ابنکه دنبال درس باش ک مستقل باشی بتونی بعد بری سر کار

تو این مدتم بیشتر میشناسیش

متوجه میشی ک بدرد همدیگه میخورید یا ن

دیگه خودت میدونی ،اگ شخصیتش اکیه مشکلی نداره .

شخصیت ب نظرم خوبه فقژ نمی‌دونم قصدش جدی هست یا ن

و‌اینکه چشمش هم انحراف داره نمی‌دونم بازم 

با مادرت مشورت کنو ابنکه دنبال درس باش ک مستقل باشی بتونی بعد بری سر کارتو این مدتم بیشتر میشناسیشمت ...

خیلی ممنون ولی علاقه ای ب مستقل شذن ندارم 

پیام هارو خوندم ، داره میپیچونه من تجربه دارم همین حرفارو زد بعد خودش رفت دقیقا این همین حرفا بود😭

😕😕😕😕چرا بپیچونه گفتش با مامانت هم ی چند روز دیگه صحبت می‌کنم تو ام با مامانم صحبت من

باشه عزیزم ی پیشنهاد بود هر طور مایلیامیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

مرسی 

شخصیت ب نظرم خوبه فقژ نمی‌دونم قصدش جدی هست یا نو‌اینکه چشمش هم انحراف داره نمی‌دونم بازم

قصدش که جدیه مشخصه .

ولی خب احتیاط هم شرط عقل

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

قصدش که جدیه مشخصه .ولی خب احتیاط هم شرط عقل

هستی عکسشو بزازم؟

2810