2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم منفی شد 😔حیف شد

168 بازدید | 24 پست

علایم بارداری دارم طبق سیکل سه روزه عقب انداختم دیشب بی بی زدم منفی شد علایمم لکه بینی قهوه ای داشتم دو روز تموم شد کمر درد درد پهلوی چب سینه درد دندون درد 

به بی بی چک اصلاااا اعتماد نکن هم برای من هم برای دوستام منفی نشون داد وقتی باردار بودیم، برو بتا بده 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم،ایشالله باردار میشی نگران نباش....باید از فکرش بیای بیرونو بیخیال باشی

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
به بی بی چک اصلاااا اعتماد نکن هم برای من هم برای دوستام منفی نشون داد وقتی باردار بودیم، برو بتا بد ...

جدی میگی عزیزم اخه من جلوگیری هم داشتم طبیعی بوده اما به یه قطره شک دارم

به بی بی چک اصلاااا اعتماد نکن هم برای من هم برای دوستام منفی نشون داد وقتی باردار بودیم، برو بتا بد ...

مال شما چند وقت گذشته بود منفی شد من تقریبا هفت هشت روز عقب افتاده دیروز زدم منفی بود علایمی هم ندارم فقط دهنم خیلی بدمزه س

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
جدی میگی عزیزم اخه من جلوگیری هم داشتم طبیعی بوده اما به یه قطره شک دارم

حالا چند روز صبر کن اما واقعا به بی بی چک اعتماد نکن چون خیلی خطا داره من یه ماهه باردار بودم هر هفته بی بی چک میزدم منفی نشون میداد دست اخر با ازمایش فهمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم امروز زدم.۸ روز گذشته ولی منفی شد

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

حالا برای من برعکس بود ده تا بیبی چک زدم همش درست بود بتام مشکوک شد 

دکتر برام تیتر بتا نوشت

کاربری دست دو نفره ❤️😘

مال شما چند وقت گذشته بود منفی شد من تقریبا هفت هشت روز عقب افتاده دیروز زدم منفی بود علایمی هم ندار ...

واسه من تا ماه اول بارداری منفی نشون میداد اخرم با ازمایش متوجه شدم ، علایم بارداری رو سرچ کن تو نت اگه شک داری ازمایش بتا بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مال شما چند وقت گذشته بود منفی شد من تقریبا هفت هشت روز عقب افتاده دیروز زدم منفی بود علایمی هم ندار ...

عزیزم پس باردار نیستی چون حداکثر به هفته بعد موعد بیبی نشون میده قشنگ

کاربری دست دو نفره ❤️😘

واسه من تا ماه اول بارداری منفی نشون میداد اخرم با ازمایش متوجه شدم ، علایم بارداری رو سرچ کن تو نت ...

علایم رو که می‌دونم دوتا بچه دارم سر دخترام همون اول مثبت میشد الآنم اقدام نداشتم ولی جلوگیریم طبیعیه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
2810