2777
2789
عنوان

ماکارونی بدون سویا

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 19 پست

خب حساس باشه وقتی هیچی تو خونه نداره پس باید بخوره تشکرم بکنه ،پیاز داغ کن قارچ و فلفل دلمه و ادویه بزن رب بزن عصاره مرغ داشتی بزن نبودم نزن نصف استکان آب بریز بپزه سس غلیظ شده بعد ماکرونیو آبکش کردی بریز لابه لاش دم بزار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زنینی و قارچ و فلفل دلمه خوب می شه ،سویا که اصلامزه نداره گوشت جرخی هم اگه شوهرت اورد می تونی سرخ کنی بریزی توش ،اگر هم نبود همون قارچ و فلفل دلمه خوبه پیاز داغ زیاد 

من گاهی سویا نمیزنم وقتی قارچ داری چه نیاز به سویا هست قارچ تو ماکارونی خیلی خوشمزه میشه با پیاز و فلفل دلمه و هویج نگینی تفتش بده خیلیم خوشمزه میشه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤