2777
2789
عنوان

معلم گفته برا روز دانش آموز

410 بازدید | 14 پست

ویس بدم و تبریک بگم به دخترم

میخوام یه متن قشنگ باشه

چی بگم؟

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر عزیزم 

سلام 

میدونم که این روزا خیلی تلاش میکنی 

برا خودت ،برای آینده ات، برای افتخار ما 

منم با تمام وجودم بهت افتخار میکنم

امیدوارم روزی برسه به تمام آرزوهات رسیده باشی 

روزت مبارک فرشته من 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

عزیزم، دختر قشنگم، امروز روز دانش‌آموز است، روزی که به یاد می‌آوریم تو چقدر باهوش و با استعدادی. امیدوارم همیشه مشتاق یادگیری و پیشرفت باشی و با تلاش و پشتکار به تمام آرزوهایت برسی.

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
  • امروز روز دانش‌آموز، و به مناسبت این روز، می‌خواهم به تو بگویم که چقدر به تو افتخار می‌کنم و از تلاش و هوشت در یادگیری لذت می‌برم. 

• تو  بهترین و باهوش ترین دختر دنیایی. امیدوارم همیشه در مسیر علم و دانش پیشرفت کنی. 

• امروز روز دانش‌آموز، و من به تو به عنوان یک دانش‌آموز باهوش و پرانرژی، افتخار می‌کنم. 

• در راه رسیدن به اهدافت، همیشه مشتاق و پر انرژی باش
هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

🍃🌸🍃

دخترم دانش آموزی بهترین فصل از کتاب زندگی است، آن را با جان و دل ورق بزن و روزهای زیبا در این کتاب ثبت کن.

روز دانش آموز مبارک

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
وای چ باحاله بلاخره ی کار قشنگ دیدم از بین جشنای بیخود مدارس سرکلاس براشون پخش میکنه؟

بله😍😍😍😍

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

ولی اسی بنظرم خودت ی متن اماده کن ساده باشه ولی از ته دلت باشه جوری ک حس باارزش بودن ب دخترت بدی  متنای ادبی یکم خشکه

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
ولی اسی بنظرم خودت ی متن اماده کن ساده باشه ولی از ته دلت باشه جوری ک حس باارزش بودن ب دخترت بدی مت ...

ویس ضبط کردم 

(حنانه جانم

قلب من

به داشتنت افتخار میکنم

روزت مبارک قشنگم)

2810