2777
2789
عنوان

پرستیژ پزشکی خیلی بیشتر از دارو هست❓️❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 92 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره من خیلی ضعیفم کاش روز اعلام نتایج خونه ما بودی

من خودم ننه بابام بیچارم کردن دهنمو جر دادن ولی دارم مقاومت میکنم..توهم مقاومت کن تازه تو الان دوری ازشون من بازم امسال کنارشونم پشتم که هستم دیگه بدتر...ولی من کاملا از خودمو علایقم دفاع میکنم در برابرشون حتی اگر این به ضررم باشه و خودشونو و...ازم دریغ کنن چون ببین تهش خودتی فقط خودت مامان باباتم از ی جایی به بعد دیگه کاری باهات ندارن و حتی مشکلاتتم براشون مهم نیست تو باید خودت از خودت راضی باشی

مصی تو که تحصیلات و درکت بالاتره بهم مشورت بده لطفاجای من بودی چی کار می کردی

تو بمن لطف داری

من بودم با قدرت تو مسیرم میموندم

دختر داروسازی قبول شدن مصادف با شاخ غول شکستنه

کم کاری نکردیا

هرکی که تو عمرش کنکوری بوده

و حداقل اندک اطلاعاتی از شیمی و... داره

میدونه و میفهمه که تو چقدر باهوشی

داروسازی و ادامه بده 

میدونی که موقعیت های شغلی خوبیم داری

مشکل از تو یا رشته تو نیست

خودت مشکل و کفتی

تو پزشکی یا دندونم قبول میشدی باز بقیه یه حرفی ازش در میاوردن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

پرستیژ پزشکی 

درامد دندون 

راحتی کار و مهاجرت داروسازی 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘

دارو درساش ب شدت سنگینه

پزشکی هم بازه زمانی طولانی تریه یعنی تو طولانی مدت ب درادمد میرسی ۷ سال عمومی دو سال طرح ۹ سال طول میکشه خلاصه

دندون هم یکم اشباع شده

من همسرم دندون پزشکه راضیه  البته مطب داره ،فکر کنم درساشونم بیشتر عملی بوده 

نمیدونم چرا بیشتر از هرچیزی صرفا دوست داشتم بهت بگم عزت نفس داشته باش تو الان ی نخبه محسوب میشی...مشخصه ذهن قوی ای داری که به اینجا رسیدی پس نزار الودگی ای وارد حریم سالم و پاک مغزت بشه دختر تو خیل پتانسیلا داری خیلییییی. میتونی جز بهترینا بشی همونجور که تو کنکور جز بهترینا شدی

فدات عزیزم هر کمکی از دستم بر بیاد برات انجام میدم احتمالا خودمم امسال دوباره کنکور بدمدست از تلاش ن ...

قربون مهربونیت❤️ولی حیفه هااااااااا کنکور نده :)))))))اگ بدونی چقدررربدبختیه با دوتا پایه ترمیم معدل🙂🥺

من خودم ارزومه یا پزشکی تیپ سه بیارم یا داروسازی تبریز

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

عزیزم من این رشته هایی که میخوای بخونی و خوندم و الانم کار می‌کنم

ولی واقعاااا تفاوت پرستیژ خاصی بینشون نیست به نظرم

از نظر درامد هم خیلی خیلی میتونی پیشرفت کنی

میدونی که پزشکی و دندون داره اشباع میشه و واقعا جایگاهشون درخطره

اصولا شغل هایی که کانتکت کامل با مریض ندارن ممکنه تو چشم نباشن...

خب شما احتمالا میدونی تو رشته ما رادیو و طب فیزیک و پوست و اینا رشته های تاپ و مینور محسوب میشن

ولی هنوزم حداقل نصف جامعه فکر می‌کنن اون که متخصص داخلی و جراح و ایناس خیلی های کلاسه 🙄

به نظرم اصلا این ریسک و نکن که رشته‌تو عوض کنی...

فقط رو رشته‌ی خودت تمرکز کن و از الان سعی کن بیزینس و یاد بگیری...الان اینجور شده که تو کارت عالی باشی ولی بیزینس ندونی کارت راه نمیوفته

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
عزیزم من این رشته هایی که میخوای بخونی و خوندم و الانم کار می‌کنمولی واقعاااا تفاوت پرستیژ خاصی بینش ...

مرسی واقعا ازت ممنونم

خب راستش خودمم دیگه دلم به دارو نیس بنظرتون ارزشش و نداره یه بار دیگه شانسم و امتحان کنم؟ انصراف نمیدم اگه بشه مرخصی میگیرم 

و اینکه چطوری بیزینس یاد بگیرم؟

میشه بگین رشته شما کدومه؟ 

ببخشید تعداد سوالات زیاد شد

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊