2777
2789
عنوان

پرستیژ پزشکی خیلی بیشتر از دارو هست❓️❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 92 پست

پزشکی اصلا  خیلی سختی کار داره و روحیه بالایی میخواد 

من اگه رشتم تجربی بود قطعا هدفم داروسازی بود خیلی خوبهههه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی خیلی اذیتم خب تو که نمی دونی چی کار کردن...انگار آبیاری گیاهان دارویی قبول شدم با اینکه دانش ...

موفق باشی 

محل نزار 

کاشکی منم اون دانشگاهی که میخوام قبول بشم من سال اولیه که الان موندم پشت کنکور البته انسانی هستم

مشکلم اینجاست از این ناراحتم که نمیتونم تلاش زیادی کنم خیلی کم میخونم دوست دارم به اون هدفه برسم ولی نمیدونم چرا تلاش کردن اتقدر سخت شده برام میدونم اگر تلاش کنم و جدی بخونم و همش کتابخونه برم موفق میشم و به اون چیزی که میخوام میرسم 

بیوشیمی وای 🫠🫠من ژنتیک میخوندم یه درس داشتیم بیوشیمی فیزیک😂🫠🫠🫠

هنوزم ازون درس یادم میاد پنیک میشم🤣

هیچی بدتر از بیوشیمی نبود ولی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من دارم به خودکشی فک می کنم:)هیشکی نمی دونه تو دل من چخبره

دختر ضعیفی هستی..نیاز به تایید شدن داری در هر مرحله و بدون اگر رشته ی دیگریم میرفتی بازم این حس ناکافی بودنو داشتی حالا راجب هرمسئله دیگه ای که هست.تو اول از همه مشکلت با نفس خودته بعد خانوادت اگر حس میکنی علایقت جای دیگه ایه رها کن دارو رو ولی اگر علاقت هست هرگز به خاطر افکار قدیمی و حرفای پوچ دیگران عمرتو هدر نده

به نظر من دندانپزشك و پزشك پرستيژ بالاترى دارن و دندانپزشك از پزشك عمومى بالاتر ولى تخصص و فوق نه

اینا فقط نظرات شخصیه.قبولی دارو الان از پزشکی و دندون سخت تره چون ظرفیتش خیلی کمتره ازونورم نصف دانشگاها دارو رو ارائه نمیدن درامد داروخونه دارشم بالای 10 میلیارد در ماهه.از نظر پرستیژ همگی یکسانن و در یک ردن

دختر ضعیفی هستی..نیاز به تایید شدن داری در هر مرحله و بدون اگر رشته ی دیگریم میرفتی بازم این حس ناکا ...

آره من خیلی ضعیفم 

کاش روز اعلام نتایج خونه ما بودی

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊

استارتر دختر قشنگ و پر تلاشم

من به جای خانوادت ازت تشکر میکنم

بابت تمام سختی هایی که کشیدی و به یکی از بهترین رشته های دنیا رسیدی🫂🤍

تو مسیرت بمون

قطعا بهترینا برات اتفاق میفته اگر هدفمند پیش بری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋