2777
2789
آره دقیقا خودشو خیلی دوست دارههرکاری هم واسه من میکنه بخاطر اینکه زنشم و میخاد به زنش ارج و بها بدهو ...

تو با یک خودشیفته ازدواج کردی 

خودشیفته ها همیشه حق به جانب هستن همیشه حق رو به خودشون میدن و هیچوقت هم درست بشو نیستن ، آدم رو تا مرز جنون میرسونن ، به فکر خودت باش

حیف تو که شدی زن یک مریض روانیای کاش قدر خودت را میدونستی خیلی ها ارزو دارن در مقام اجتماعی وشغلی تو ...

دیگه الان دیره واسه درست کردن چیزی

زندگی منم اینجوری شد دیگه...

پزشک عمومی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو با یک خودشیفته ازدواج کردی خودشیفته ها همیشه حق به جانب هستن همیشه حق رو به خودشون میدن و هیچوقت ...

همین که میفهمی منو باعث میشه آرومتر بشم

خودشیفتگی جزئی از شخصیتشه باباشم همینجوریه

این دو قطبی خفیف هم داره داره دارو میخوره ولی فرقی نداشته

پزشک عمومی

ببین برو تراپی اعتماد بنفست خیلی کمه و ...

فکر میکنی میتونم واسه خودم تصمیم بگیرم؟😄

من چسناله(شرمنده) نمیکنم

واقعا هیچ راهی ندارم

همه ی درها به روم بسته است

استقلال و آزادی مو گرفته

پزشک عمومی

2805
این پیامای امشبشه،جدا خوابیدم تو اتاق

حتی اینجا هم تهدید آمیز حرف زده ، تو شعار میدی من عمل میکنم ، میتونست ب جای این بگه من نمیخام ازت جداشم چون دوستت دارم

زورش میاد حرفهای محبت آمیز بزنه 

خب نمیتونم جداشم اگه اون نخادمنم خیلی وابستشم بخاطر همین میتونه بهم زور بگهواقعا راهی ندارم این رنج ...

عزیزم تو اولین نفری نیستی بخوای طلاق بگیری آخریش هم نیستی .وابستگی ۲ روزه زود یادت میره 

خب چجوریخودم دوسش دارم اونم دوسم دارهرو خونوادم نمیتونم حساب کنممهریمو بخشیدم حق طلاق هم ندارماگه بخ ...

اگه دوست داره چرا اذیتت میکنه .تو خودت پزشکی نه مهریه لازم داری نه حمایت خانواده .آخه دردش چیه ؟

2810