2777
2789
شوهرت اعتماد به نفستو ازت گرفته واسه همین احساس درماندگی میکنی ، فکر میکنی برای نجات پیدا کردن به یک ...

تحت درمان روانپزشکم 

اره خودم بهش میگم همیشه

انقدر تحقیر و توهین کرده بهم 

بدترین فحشارو به خونوادم میده 

هیچ اعتماد به نفسی ندارم

ولی تو ظاهر هیچکس چیزی نمیفهمه

درونگراهم هستم هیچی از درونم رو نشون نمیدم

پزشک عمومی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درباره گذشته م پنهون کاری کرده بودم(بعدش همشو مجبوری گفتم)البته ازین قضیه خیلی وقته گذشتهولی اینهمه ...

آها خب اینجوری که حس بی کفایتی و کمبود عزت نفس داری بنظرم خیلی جدی باهاش صحبت کن و کارتتو بسوزون برو کارت جدید بگیر با رمز جدید و دیگه کارت رو بهش نده به جایش گاهی اوقات تو خرج خونه کمکش کن در حد چند میلیون ولی رو حرفت بمون

درباره گذشته م پنهون کاری کرده بودم(بعدش همشو مجبوری گفتم)البته ازین قضیه خیلی وقته گذشتهولی اینهمه ...

دکتر جون اخرش دیونت میکنه ها 

بعد میندازتت تیمارستان 

این را حواست باشه 

تصمیم درست بگیر پاشو از باتلاق تا فرو نرفتی 

وای از دست شما خانمها چقدر دارین باج میدین  تو‌که حقوق بگیری تو دیگه چرا؟؟؟؟؟😔😔😔😔😔😔

2805
شوهرت عوض بشو نیست چون بد دهنه .هر کی دیگه جای شوهرت بود زنش پزشک باشه دورش میچرخه

همیشه بهم گفته دکتر بودن تو هیچ ارزشی برام نداره

من کلی باج دادم تا تونستم درسمو تموم کنم

در کل بد دهن نیست.فقط با من اینجوریه

پزشک عمومی

تحت درمان روانپزشکم اره خودم بهش میگم همیشهانقدر تحقیر و توهین کرده بهم بدترین فحشارو به خونوادم مید ...

ببین روانپزشک قرص میده فقط بیخیالت میکنه تو نیاز به کسی داری که حرفات رو بشنوه و براساس اون راهکارهای مناسبی بهت بده برو روانشناس 

ببخشید فکر کردم دوسش نداری . چرا اینقدر بهش رو دادی که بهت فحش میده ؟شوهرتم پزشکه ؟

نه شغلش آزاده

منم خیلی فحشش دادم تو دعوا 

اون فحش میداد منم جواب میدادم خواهرشو فحش دادم کلا آدم مظلومی نیستم بخاطر همین شوهرم بدون عذاب وجدان اینقدر اذیتم میکنه شاید اگه ساکت و بی دست و پا میبودم انقدر باهام بدرفتاری نمیکرد

امشب بهش گفتم ایشالا بابات بمیره

دوست ندارم اینجوری باشم ولی مجبورم کرده

بارها ازش کتک خوردم منم کتکش زدم

ولی اثر همه ی اون جنگ و جدال ها مونده روم

پزشک عمومی

ببخشید ولی فک کنم شوهرت روانش مشکل داره

اره اونم داره دار  میخوره (بعد ۷سال که التماسش میکردم بریم دکتر یا مشاوره و قبول نمیکرد امسال حالش بدشد مجبور شد بیاد بریم روانپزشک)

ولی خودش قبول نداره،دائما بمن یادآوری میکنه که من مریضم(منم تحت درمانم)

پزشک عمومی

نه شغلش آزادهمنم خیلی فحشش دادم تو دعوا اون فحش میداد منم جواب میدادم خواهرشو فحش دادم کلا آدم مظلوم ...

درکت میکنم عزیزم .فقط حرفم اینه تو که پزشکی دستت تو جیب خودته چرا باهاش موندی که عذابت بده 

بچه داری ؟

نه

خیلی دلم بچه میخاست و میخاد

ولی شوهرم نذاشت

تا الانم میگه تا آدم نشی زندگی رو شروع نکنی هیچی معلوم نیست

امشب بهش گفتم میخام ازت جداشم

زود گفت سریع ترین راهش چیه که اذیت نشیم(اینجوری میگه که یه وقت کم نیاورده باشه)

پزشک عمومی

ببین از فردا بلندشو کارتی که دست شوهرت بسوزون یه حساب جدید برای حقوقت بزار بعد برو روانشناس نزار بقی ...

خب به خودش بگم کارتمو بده میده

ولی بعدش انقدر از نظر روحی بهم فشار میاره که راضی به مرگ میشم

پس مجبورم ساکت باشم

پزشک عمومی

2810