2777
2789
عنوان

خیانت همسر

223 بازدید | 25 پست

سلام من دو پسر دارم و ۷ ساله از زنگیم میگذره با همسری که مدام خیانت میکنه چه کنم. دلم نمیخواد فعلا طلاق بگیرم چون همیشه براش وقت هست فعلا بهم بگین راهی هست که درستش کنم همیشه در حال چت کردنه.گوشیشم قفل داره قدیم زیاد دنبال این بودم توی گوشیشو ببینم ولی هر دفعه واقعا چیزی بوده و الان قفلش رو هم سخت تر کرده و الان که مطمئنم چت با خانم ها رو داره خیلی زبون باز و تقریبا خوش تیپه و میگه من طرفدار زیاد دارم اصلا براش چت کردن چیز عادیه.تقریبا اطمینان دارم ملاقات حضوری نمیره چه طور باید باهاش صحبت کنم مشاوره هم چندین بار رفتم فعلا امکانش رو ندارم

همینه همینجوریم پیش میره هرکار کنی تغییر نمیکنه ی جور عادت شده براش

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

کاریش نمیشه کرد 

لعنتیه پر طرفدار😐

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
بله

البته از مهر داره دانشگاه میره اونجا دیگه همکلاسی های خانوم رو هم میبینه .فابریکی با کسی دوست نمیشه هر چند روز با یکی فقط هدفش مخ زدنه و بگه من تواناییم بالاست و خودش رو محک بزنه و بگه طرفدار زیاد دارم و همه جذبم میشن

وقتی برا خودت عادی شده میخوای برا اون عادی نشه اینقدر راحت میگی چت می‌کنه و قفل دارع و فلان اول باید خودت متوجه بشی اینکار چقدر غیر عادی و اشتباههه 

من یه بار نصف شب ساعت ۳ بیدار شدم خوابم نبرد گوشی شوهرمو آوردم نگا کنم دیدم قفلش عوض شده با بالش کوبیدم رو سرش با ترس از خواب بیدار شد گفت چیشدع گفتم چرا قفل گوشیت عوض شده یالا همین الان بگو چیع اونم همون موقع رمز جدید و گفت اگه راحت از کنار این موضوع می‌گذشتم براش عادی میشد که من رمز گوشیش بلد نباشم ولی الان فکر می‌کنه حققق منه بدونم 

ضعف شخصیتی، مهر طلبی، کمبود عزت نفس و اعتماد به نفس و.... باعث شد که واسه اولین بار این راه رو بره

اما الان با تامین شدنش توسط اون افراد، اعتماد به نفسش سر به فلک کشیده و اعتیاد به اون تامین شدن پیدا کرده دیگه... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
2810