2777
2789

میخوام در مورد درمان و تجربه خودم بگم به جان عزیزم بجان مادرم همش راسته اونی که باور میکنه درمان میشه،۳ سال زگیل تناسلی داشتم و قرص خوردم پماد زدم لیزر و فریز کرایو انجام دادم اما بدتر شدم کسی که اینکارارو انجام داده میدونه چی میگم به هیچ عنوان درمان نشدم چون یک ویروس توی بدنم بود نه یک بیماری پوستی وتا جایی که فهمیدم میگن این یک ویروس زنده که DNA داره و به محض ورود به بدن میاد DNA خودش به سلولها تزریق میکنه و باعث تغییر شکل سلولها میشه و سلولهای سرطانی درست میکنه البته توی دراز مدت و من CIN2 شد رحمم و خداروشکر یک نفر پیدا کردم که مشاوره رایگان بهم داد تا آخر درمان کنارم بود و جواب منفی آزمایش گذاشت توی دستم خیلی هم تحقیق کردم راجب درمانشون و یک شرکت بزرگ هست و توی دنیا جزو دومین تولید کننده داروی درمان زگیل و تبخال هستن و باید با مشاورشون تماس بگیرین و حضوری هم برین درمان میکنن پیج مشاوری که خودم تحت درمانش بودم clinic.hpv4 هست که عالیه واقعا دیگه تعریفش نمیکنم و دارویی که منو با اون وضعیت درمان کرد قسم میخورم هر کسی دیگه‌ای هم درمان میکنه الکی هزینه نکنین یک بار هزینه کنین برای همیشه موفق باشین