2777
2789

اخلاقش خیلی باهام عوض شده

خیلی باهام بد شده 

اصلا اون ادم نیست

خونمون همیشه دعواست

بعد یه نشونه های دیگه هم دیدم خونه

میترسم بگم بگین توهمی هستی😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینید من روزی ۱۲ ساعت سرکارم دو شنبه هفته ی پیش رفته بودم رشت خرید 

بعد فردا شب که از سرکار اومدم خونه نمیدونم چی شد سر داداشم یه داد کوچولو زدم 

اونم یه دفعه گفت وای اینقدر داد میزنی یه بار تو نبودی من و مامان هی توهم میزدیم صداتو میشنیدیم فکر میکردیم رو مبل نشستی 

حالا داداشم به ادم بی اعتقادی هست که به هیچی اعتقاد نداره حس میکنم واسه همین از کلمه توهم استفاده کرد و واقعا یه چیزی بوده🥲

دومی ماجرا هم مربوط به دیشبه

من برق های حال و خاموش کردم میخواستم بخوابم

از اون جایی که قبل خواب عادت دارم خودمو تو اینه ببینم رفتم اتاق داداشم که نور اتاقش زیاده اینه ی اتاقش جوری که کنارش دری هست که به حال باز میشه 

من جلویه اینه بودم در اتاقم باز بود که یه هو دیدم 

یه سایه سیاه  با سرعت خیلی تند از تو حال از جلو چشمم رد شد 

احتمال دعا و جادو هست

بعد یه مشکل دیگه هم داریم

اینکه بابام ماشین سنگین داره درامدش بالاست ولی هیچی براش نمیمونه

هیچکدوم مون هم نمیفهمیم پول چی میشه

همش وایه استحلاک ماشین میره

ببین ما از پارسال تا حالا  یه آب خوش از گلومون پایین نرفته مامانم سرطان گرفته تو پرتو درمانی مامانم پدرم سکته کرد چند روز تو سی سی یو بود بعد آنژیو کرد خودم با مدرک لیسانس حسابداری از کار بیکار شدم وسایل خونمون دونه به دونه خراب داره میشه یعنی اینو درست میکنیم اون یکی خراب میشه خودم مشکل روحی شدید و افسردگی گرفتم فامیل در حد تلفن یعنی با مرده یکین خالم الان زده فامیل هاشون خیلی تو نخ زندگی ما بودن همیشه حتی یه مسافرت ساده  که میرفتیم بهش میگم نکنه ما سحر شدیم که یه آب خوش نرفته پایین خودمم ۳۷ سالمه انگار بختمو بستن نمیدونی چکار کرد که چرا همچین حرفی زدم این تازه بخشی از مشکلاتمونه 

2810