2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181912 بازدید | 1355 پست
خدا صبرتون بده، نوعش چی بود بزای شما؟ چزا قوت شد

خدا به کودک شما شفای عاجل عنایت کنه ای ال ال بود علت فوتش هم قطعا صلاح‌خدا بود

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی جان میدونم خودت حوصله نداری ولی اگر کسی رو میشناسی بگو به نیابتت 3 روز روزه بگیره.. طبق تفسیر سوره انسان.. تو نت بزن میاره.. روزاول به نیت آقا امیرالمومنین ع..روز دوم خانم حضرت زهرا س و روز سوم خادمشون فضه... من برای شفای پسرم که لکنت زبان بود انجام دادم و نتیجه گرفتم... خدا رو به دل شکسته رباب قسم میدم که علی اصغرت رو شفا بده انشااله

سلام عزیزم، زیارتت قبول، دعاکردی دیگه، خود امام رضا شفاش رو بدههرچند حس دعا ندارم بی حس بی حسم

سلام عزیزم آره براش دعا کردم ایشالله امام رضا خودش شفاش میده گلم

بزار قوی باشی به خاطر بچت نگران نباش به خدا به دلم افتاده بچت خوب میشه

سلام عزیزم میدونم حوصله نداری و پیگیری واحوال پرسی من خسته کنندست برات ولی دلم پیشته مرخص شدپسرت؟رون ...

سلام عزیزم نه اتفاقا میام ایتجا میبینم کسی احوال پرسیده کلی ذوق میکنم،

سلام عزیزم میدونم حوصله نداری و پیگیری واحوال پرسی من خسته کنندست برات ولی دلم پیشته مرخص شدپسرت؟رون ...

والا معمولا یکماه بستری هستند توی مرحله اول درمان ما حدود ۱۵ روزه بستری هستیم، مراحل بعدی به امید خدا بستریش کمتر طول میکشه

سلام عزیزم نه اتفاقا میام ایتجا میبینم کسی احوال پرسیده کلی ذوق میکنم،

الهی بگردم من تنهاا دلیل اومدنم به سایت احوال پرسی از شماست واقعا انگار خواهرم مشکل داره

بویِ روزهای خوب می آید...
والا معمولا یکماه بستری هستند توی مرحله اول درمان ما حدود ۱۵ روزه بستری هستیم، مراحل بعدی به امید خد ...

ان شالله که این روزای خیلی سخت تموم میشه وبعد ازاون پسرت به داشتن مادر قهرمانی مثل تو افتخارمیکنه...کسی کنارت هست بیمارستان مامانت یاهمسرت منظورمه دست تنهاسختتره

ان شالله که این روزای خیلی سخت تموم میشه وبعد ازاون پسرت به داشتن مادر قهرمانی مثل تو افتخارمیکنه... ...

فدات عزیزم، از بس قلبت مهربونه، انشالله خدا به قلبت نگاه کنه، حلجت دلتو بده، مامانم کمکم میکنه، 

سلام خواهری خوبی عزیزم قربون دلت بشم دیروز دخترم سرما خوردگی شدید داشت بردیمش دکتر ینی انقد از معاینات و حرکات دکتر وحشت داشت و جیغ میزد ....تو دلم یادتو افتادم گفتم خدایا مگه یه مادر میتونه گریه و درد و ترس بچش رو از دکتر و بیمارستان ببینه و طاقت بیاره ای خداا ....😭😭😭

ان شاالله زوده زود بیای و خبر سلامتی پسر قشنگمون رو بهمون بدی🥹

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

فدات عزیزم، از بس قلبت مهربونه، انشالله خدا به قلبت نگاه کنه، حلجت دلتو بده، مامانم کمکم میکنه،

خدانکنه عزیزم مرسی ازدعای قشنگت الهی خدادلتوروهم‌شادکنه منو بی خبرنزارازخودت گاهی بیاصحبت کنیم

سلام خواهری خوبی عزیزم قربون دلت بشم دیروز دخترم سرما خوردگی شدید داشت بردیمش دکتر ینی انقد از معاین ...

خیلی سخته، خدا دخترتو حفظ کنه، من دلم نمیومد اشکش رو ببینم، ولی حالا روزی ۱۰۰ باز گزیه میکنه، میبینم و کاری از دستم برنمیاد