2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182085 بازدید | 1358 پست
من حتی این تاپیک و روی تخت بیمارستان زدم، از اون موقع بستری هستیم و روند درمان شروع شده

انشاالله پسرت خوب خوب میشه نگران نباش عزیزم.در اکثر موارد سرطان خون درمان میشه.همسایه ی مامانم با اینکه یه خانم مسن بود خوب شد.برای بچه ها که خیلی بهتر جواب میده درمانها🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه خبر؟  کاش یچه رو میبردین کلینیک فوق تخصصی خون تهران.  من پرسیدم گفتن اونجا خمه درمان میشن روند درمانم سریعتره.  

خدا به حق علی صدای مایی که نه میشناسیمت از نزدیک و نه دیدیمت ولی برای قلب خودت.  درد بچت دعا میکنیم و اشک میریزیم رو ببینه زودتر شفا بده.  

مارو بیخبر نذار 

من ان شاالله این ماه حقوق گرفتم برای حاجتت آش نذری میپزم.  ان شاالله که خدا نذر کم ما رو بپذیره و به هدیه ی بزرگ خودش و سلامتی پسرت جواب بده

کدوم بیهوشی کدوم بی حسی؟؟؟؛در هوشیااااری کاااامل ازش تست میگیرن از ترس و درد جیغ میکشه

خب خودت بگو من نمی‌خوام با بی حسی موضعی .من خودم سرطان دارم بار اول با بی حسی آزمایش مغز استخوان گرفتم خیلی دردناک بود بعدش دیگه با بیهوشی برام انجام دادم 

عزیزم چه خبر؟ کاش یچه رو میبردین کلینیک فوق تخصصی خون تهران. من پرسیدم گفتن اونجا خمه درمان میشن ر ...

عزیزم چقدر مهربونید، نذرت قبول

خیلی داریم تحقیق میکنیم ممنون از پیام قشنگت، و دلنگرانیت

عزیزم یک سال و چندماهه فوت کرد😔😔😔

ای واااای الهی بمیرم برای دلت.‌ ببخش عزیزدلم، نمیخواستم داغ دلت و تازه کنم. اون جاش خوبه گلم، فقط انشالا خدا به دلت صبرو آرامش بده🙏🙏💔💔🫂🫂

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خدایا به حق شیر خواره کربلا این طفل شیر خواره رو خیلی زود شفا بده و دل این مادر رو شاد کن ،تا چند صفحه خوندم دلم اتیش گرفت و پسر شش سالم رو که از شدت عصبانیت پرتش کردم از اتاق بیرون و در رو بروی خودم قفل کرده بودم رفتم بغلش کردم و کلی گریه کردم چقدر سخته مادر بودن خدا منو ببخشه که مادر خوبی نیستم و تحمل شیطونیای این طفلیا رو ندارم دعام کن مادر مهربون منه رو سیاه هم برای فرزندتون دعا میکنم مطمعنم و دلم روشنه  فرزندتون خوب خوب میشه اما میدونم چه درد چ غمی داری الهی خدا به دلتون ارامش بده،

الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

عزیزم خیلی اتفاقی پیامت و دیدم و معتقدم این اتفاق بی حکمت نیست. میشه ازت خواهش کنم برای دختر منم دعا کنی؟ ۶سالش بود فهمیدیم مشکل قلبی داره، مادرزادی بوده و بدون علائم. بچه ای که تادیروز سالم بود گفتن به شدت وضعیتش وخیمه و اکه سریع عمل نشه دور از جونش ازدست میره‌. دوبار آنژیو شد و یکبار عمل قلب باز. تو هردفعه بستری، کلی وحشت میکرد و گریه و زاری...به شدت از نظر روحی داغون شد، حالا جسمیش به کنار. جوری که از ترس لکنت زبان گرفت و به شدت اعتماد به نفسش و ازدست داد و تبدیل شد به یه بچه ی ضعیف و خجالتی و عصبی... روزی که از بیمارستان مرخص شد گریه میکرد و از من خواهش میکرد دیگه نیاریمش بیمارستان و من همونجا بهش قول دادم که دیگه هیچوقت هیچوقت قرار نیست بیاد بیمارستان. دعا کن پیش بچم بدقول نشم...دوسال از اون موقع گذشته، دکترش کفت ممکنه نیاز باشه دریچه ی قلبش تعویض بشه، توروخدا دعا کن نیاز نباشه. بخدا ایندفعه نمیدونم چجوری آرومش کنم.

برای سلامتی خودت و عزیزانت آیت الکرسی میخونم. خدا خیرت بده🙏🙏🥺🥺

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥