2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182085 بازدید | 1358 پست
عزیزم.دختر شما چند ساله ش بود الان چند سالشه؟امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشه.🥰😘خوبه شما که تجرب ...

چشم حتما درخواست میدم خدا کنه متوجه بشن قبول کنن

دختر من ۹ سالش بود متوجه بیماریش شدم ۳ سال تحت درمان بود الان ۱۴ سالشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خیلی خیلیتا هفته ی پیش شاد و خرم بودم، فکر میکردم اینا همش برای بقیه ست، انشالله هیچ کسسسس این بیمار ...

حتما اشتباه شده

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بده عزیزم ندیدم تو اعلانها چیزی ازشما

دوباره درخواست دادم کمکی خواستی حتما بگو 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اینجا هم هستیم خصوصیه اتاقاش و تهیه داروهاش انجام میشه

کدوم شهری ؟

من بیمارستان محک که بودم از شهرای دیگه میومدن این بیمارستان برای تهیه دارو 

عزیزم ببخشید کامنتارو خوندم خیلی ناراحت شدم.  الان حال پسرتون چطوره؟دکتر دیگه نبردین؟ 

ان شاالله که خدا شفا بده 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
الهی🥰😘براش آرزوی بهترین ها را دارم و امیدوارم شاهد موفقیتش تو زندگی باشی🙏

ممنونم مهربون🥰

عزیزم ببخشید کامنتارو خوندم خیلی ناراحت شدم. الان حال پسرتون چطوره؟دکتر دیگه نبردین؟ ان شاالله که خ ...

من حتی این تاپیک و روی تخت بیمارستان زدم، از اون موقع بستری هستیم و روند درمان شروع شده