2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم و باکسایی که باهم زایمان کردیم مقایسه میکنم چه زندگی راحتی دارن و من قراره چقدر عذاب بکشم، اخه ...

عزیزم پسر بزرگ من ADHD  یا بیش فعالی خفیف داده وقتی که فهمیدم دنیا رو سرم آوار شد بعد مشاوره بردم مغز اعصاب برای اسکن که خداروشکر مشکلی نداشت  یه بچه هایی میدیم که دیگه  مشگل خودم یادم رفت فقط از خدا صبر برای والدین اون بچه ها میخوام 

عزیزم روحیه خودتو از دست نده همه چیز درست میشه 

عزیزمم فدات بشم انشالله هرررچی از خدا میخواید به شما و اعضاعتون بده، امام زاده سید محمد کجاست فدات ش ...

مدینه اس گلم گف اگر رفتید و قسمتتون شد بدید اگر نرفتید به نظرم مشکلی نداره چون مسافت دوره امکان شاید نباشه یه مکان مقدس یا به یک نیازمند این پول رو بدید باز از مراجع تون بپرسید

مدینه اس گلم گف اگر رفتید و قسمتتون شد بدید اگر نرفتید به نظرم مشکلی نداره چون مسافت دوره امکان شاید ...

ن جانم کی گفته مدینه اس سید محمد دیشب اونجابودم عموی امام زمان هستش ک توعراقه بعدسامراهستش نزدیکن مسافتشون خیلیم حاجت دهیشون زودیه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزمم فدات بشم انشالله هرررچی از خدا میخواید به شما و اعضاعتون بده، امام زاده سید محمد کجاست فدات ش ...

بعدسامرا دیشب رفتیم ب پابوسش نزدیک همن خیلی جای خوبی بود و میگن حاجت خیلی سریع میده ایشالابهچتون سلامت باشه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

میشه به دوستتون بگید برای پسر من هم تو کربلا دعا کنه ، پسرم ۱۱ ماهشه یکی از انگشتاش قطع شده ، دارم د ...

منم میرم تادقایقی دیگه اونجا حتمابراش دعامیکنم