2777
2789
عنوان

این جم تو فیلم سیب ممنوعه چقدر عشقه

191 بازدید | 30 پست

واقعااا خیلیییییی خوبه جم ..... کاش ی همچین شوهر خوبی گیرم بیوفته ، زینب ازش سوعه استفاده کرد چقدررر جم باهاش خوب برخورد کرد

دو کاربر تو ی اکانت❣️

دقیقا الهی بمیرم واسش....

اه اه اینقدر دز این زینب کوتوله بالا بدم می‌یاد ک نگو دلم میخواد سر ب تنش نباشه ....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سیب ممنوعه مگه تموم نشده بود

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

علیهان عشقه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

دقیقا الهی بمیرم واسش....اه اه اینقدر دز این زینب کوتوله بالا بدم می‌یاد ک نگو دلم میخواد سر ب تنش ن ...

خواهر چرا مسائل و قاطی میکنی چرا قدشو میاری وسط😔😂 منم مثل اون کوتولم 

کاش شانسمم مثل اون باشه هرچی جنتلمن و پولداره عاشقش شدن😂😂

دو کاربر تو ی اکانت❣️
خواهر چرا مسائل و قاطی میکنی چرا قدشو میاری وسط😔😂 منم مثل اون کوتولم کاش شانسمم مثل اون باشه هرچی ...

ها همینو بگو...

منم 145 قدم‌.‌..

خیلی ازش بدم میاد‌....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
خواهر چرا مسائل و قاطی میکنی چرا قدشو میاری وسط😔😂 منم مثل اون کوتولم کاش شانسمم مثل اون باشه هرچی ...

🤣🤣🤣

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

نشون میده دوبارع

از اول گذاشتن 

یا فصل جدید رو ساختن؟

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚