2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181912 بازدید | 1355 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا خداروشکر خوبه، منتهی تازه اولشه، انشالله که خوب پیش بره

شکرخداان شالله به سلامتی برگردین خونه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

مغز هسته ی زردآلو واسه این بیماری خوبه 

و ختم ۴۰ روزه دعای  مشلول بگیر اونم قبل از نماز صبح یدونه تا ۴۰ روز بخون انشالله خوب بشه

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 

خیلی وقت بود که تو نی نی سایت نیومده بودم. نمی دونم چیشد که امشب اومدم. و دوباره عضو شدم. 

پسر منم یکسالگی تشخیص دادن سرطان خون داره. من در کنار درمانش از حکیم خیراندیش هم کمک گرفتم. 

امیدت رو هرگز از دست نده. 

نذار پسرت بفهمه بیماره. یا اسم بیماریش چیه. یا ممکنه سرچ کنه یا تو حرفامون میگیم فلانی سرطان داشت مرد تو روحیه ش تاثیر بزاره. 

نزار جلوش بگن خدا شفات بده، تو دلشون و پشت سر دعا کنن. به کسی اگه میگی، بهشون بگو بچه هاشون نفهمن که به بچت انتقال ندن. 

روحیه ت رو حفظ کن. امید داشته باش، مسیر سختیه، از خدا واست قدرت و توان میخوام. درسته مسیر سخته اما تموم میشه. همون طور که مال پسر من تموم شد. 

دکتر ها طب سنتی رو قبول ندارن ولی اگه اعتقاد داری بر مخصوصا حکیم خیراندیش. 

اگه واقعا میری بگو تا بهت روش نوبت گرفتنش رو بگم. 

تغذیه خیلی مهمه. ممکنه کم اشتها بشه در حجم خیلی کم، مقوی و به دفعات بده. تو یک وعده زیاد نده. روحیه بچه رو بالا ببر. 

میدونن که میتونی به سلامتی این مسیر رو به پایان برسونی. 

اگه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتی یا خواستی باهم صحبت کنیم. درخواست دوستی بده و شمارا رو بزار تا باهت تماس بگیرم. 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

سلام عزیزم ،،،اول اینو بهت بگم که سرطان خون کاملا درمان میشه ،،،الان مدتی بستری میشه ولی بعد هر چند وقت باید ببریدش و پروسه ش شاید سه سالی طول بکشه ،،جیغ و دادهای بچه هم طبیعیه و اینو بدون ک بعدا اصلا یادش نمیاد ،،،اینا رو من دارم میگم ک تمام زندگیم شده ترس از این بیماری ،،،اضطراب مداوم دارم ،،،با اینکه خودم درمانم و خواهرم پرستاره و به قولش تا حالا هیچ بچه ای رو ندیده ک به خاطر کنسر فوت بشه ،،،،این روزها ممکنه ک برات خیلی سخت بگذره اما میگذره ،،،از حضرت فاطمه بخواه ک در حقت دعا کنه ،،،هیچی برای خدا سخت نیست حتما حکمتی توشه و خدا میخواد صبرتو امتحان کنه ...توکل بر خدا

خدا به سر شاهده گریم گرفت من مادرم متاستاز زدن و کل بدن درگیر شد کبد کلیه خون مغز استخوان سینه رحم  همه جا... دردی نبود نکشه.... اما خدا خیر بده دکتر عباسی رو در همدان که خداوند به خودشون و خانوادشون سلامتی بده. مادرم خوب شد. ببین خدا خواست بنده وسیله بود... خدا بخواد درست میشه یه جوری درست میشه همه مات بمونن... فقط دست بردار ب اسمون دعا کن... الهی ک سایه حضررت حق و صاحب الزمان از سرتون کم نشه الهی ک تنتون سلامت باشه همیشه من براتون حمد میخونم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭