2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182083 بازدید | 1358 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی خدایا بحق رقیه همه مریضا مخصوصا پسر استاتر رو شفا بده🙏🙏🤲🤲🤲

یکی از اقوام ماهم پسرش ۳ سالش بود پادرد داشت فک میکردن الکی میگه واسه اینکه بغلش کنن اتفاقی آزمایش گرفتن سرطان خون بود. کلی درمان کردن. مادر بزرگش سفره خانم فاطمه زهرا مینداخت ولی وسایلشو میرفت در خونه ها گدایی میکرد.البته نذرش بود.خدارو شکر الان ۱۸ ۱۷ سالشه ماشالله قد بلند هیکلی خوب شده.الهی که بحق خانم فاطمه زهرا پسرت شفا بگیره .ناامیدنباش

عزیزم از ته دل برای سلامتی پسرت دعا میکنم و انشالله زود شفا بگیره و دلت شاد بشه

ولی ای کاش تاپیک نمیزدی من الان دوروزه همش تاپیک شما توی سرمه تا بچه هام ی جاشون درد میگیره تب ب جونم میاد و فکرای منفی میاد سراغم 

الان امروز پسرم میگفت پاهام و پهلوهام درد میکنه ینی انقدر فکرای منفی امده سراغم فوری دست ب کار دوا درمون شدم ولی بازم دلم قرار نمیگیره

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

انشاالله  که جواب آزمایش اشتباه شده 

پارسال روز سیزده به در بود که یه دفعه برادرشوهرم  خیلی حالش بد شد تو یه روز مثل زرد چوبه زرد شد 

بردیمش بیمارستان بعد کلی آزمایش سی تی  سونو  گفتن که سرطان پانکراس یا همون لوزالمعده داره و در کل بدنش ریشه داده گفتن شاید به ماه نرسه زنده نمونه  یعنی یک ماه خونمون عزا بود 

خودش نمی‌دونست 

خلاصه  بعد یک ماه که روز به روز داشت بیشتر آب میشد 

صبح که پاشد شکمش آب آورده بود  مام خیلی ترسیدیم 

بردیمش تهران بیمارستان اونجا که آب شکمش خالی کرده بورن سونو کرده بودن بعد فهمیدن که اصلا سرطانی در کار نیست 

آبسه کبد بوده که به بقیه جاهای بدنش سرایت کرده 

.................... خداروشکر الان سالم هست 

انشاالله  جواب   آزمایش   پسر  شمام   همینجوری شده باشه 

بله ازمایشات تکمیلی زیادی داده و تشخیص قطعی شده،

بمیرم براش.خداکنه خوب بشه 🙏

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
عزیزم از ته دل برای سلامتی پسرت دعا میکنم و انشالله زود شفا بگیره و دلت شاد بشهولی ای کاش تاپیک نمیز ...

عزیزم فکرای منفی رو از خودت دور کن،

هر چیزی بچه هات گفتن بجای اینکه نگران بشی و خودخوری کنی با پزشک بچه هات مشورت کن،

منم خیای موارد بود باعث نگرانیم شد و پیگیری کردم و شکر خدا چیزی نبود، منتها  دوسه هفته ی اخیر پسرم تب میکرد بی اشتها بود،،، اصلا اصلا فکر نیمکردم چیز مهمی باشه حتی تو گوگل خوندم ممکنه این بیماری یاشه، ولی اصلا تو ذهنمم نرفت، که ممکنه باشه، بیخیالش شدم تا وقتی پسزم پادرد شدید گزفت، 

حالا من اول تاپیک هم گفتم امیدوارم باهرنشونه ای کسی نترسه، ولی از طرفی خوبه که ادم مدام بجه شو چکاب کنه و پیگیر باشه، غصه هم نخور چیزی نیست

انشاالله که جواب آزمایش اشتباه شده پارسال روز سیزده به در بود که یه دفعه برادرشوهرم خیلی حالش بد ش ...

نمیدونم والا ما تست مغز استخوانشو فرستادین تهران اونا بما این جواب و دادن

من حتی این تاپیک و روی تخت بیمارستان زدم، از اون موقع بستری هستیم و روند درمان شروع شده

ان شااللتکه به حق علی (ع)  خوب میشه

غصه نخور بچه شیعه ها ی حیدر کرار بابای خوبی دارن وقت سختی تنهاشون نمیذاره 

توسل کن به علی 

توکل کن به خدای علی

دلم روشنه زودتر از جیزی که فکرشو میکنی تایپیک سلامتی پسرتومیذازی

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

برای سلامتی پسرت دعا میکنم 

امیدوارم به زودی سلامتیشو دوباره بدست بیاره   و دلت شاد بشه 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

خوبی عزیزم؟

چیکار کردی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم