2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
سلام عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی من باردارم از دیابت بارداری میترسم چی کار کنم؟

قبول کردم عزیزم همونایی که گفتم میتونید مصرف کنید

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
سلام واسع کم کاری کلیه راهی هست ؟ کراتین و اوره بالای خون و دفع پروتئین هز ادرار

سلام بیماری کم کاری کلیه از سردی کلیه میاد میپرسم میگم بهت

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روش روغن مالی برای همه بیماریها جواب میده؟

برای خیلییییی ار بیماری جواب میده مثلا از هر ۱۰۰ تا بیماری ۹۰ تاش درمان میکنه

عزیز دلم مطمعنم اشتباهی جواب ازمایش دادن شاید نرمی غضروف داشته باشه ک نتونسته راه بره به یک دکتر اکت ...

عزیزم پاهاش درد میکرد که نمیتونست، نه فقط برای زاه رفتن وقتی دست میزدیم به پاهاش جیغش هوا میرفت، فکر کن یهویی این اتفاق افتاد درعرض یکروز ، اون نرمی غضروف یه دفعه ای که نیست، و اینکه درد نداره که ..کاش واقعا دروغ بود، الان دارو درمانی اش هم شروع شدا دیگه

برای بچه تون چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس بخونید شک نکن که بچه ت خوب میشه

والا زیاد شنیدم رفتم دیدم نوشته بود روزی یک مرتبه زیارت عاشورا، و اینکع تزک محرمات و انجام دادن واجبات

دبسته،،

خوارو شکر دیدم پیامتو، خیلی دلم روشنه ، خداردشکر این تامیک و زدم

خداروشکر دعای دیگران در حق آدم اجابت میشه...به شرط لیاقت براتون دعا میکنم وتاپیک رو ذخیره میکنم انشالله خبر سلامتی گل پسرتون رو بذارین بزودی به حق علی اصغر امام حسين عليه السلام ...

شک نکن تاثیر میذاره، من قبلا اینجا درد و دل کردم و برای بچم دعا کردن و خوب شده. تازه تاپیک من پربازد ...

اخه ببین امروز سه بار اذیت شد، مثلا یکبار نمونه مایع مغز و استخوان گرفتن،،، یبکاز تزریق دازو شیمی دزمانی از طزیق نخاع  یکبار رگ گیزی و نمونه خون دلشت یکباز سونوگرافی داشت و جندین باز نزریق سزم و چند تا قبص و شربت تلللخ، و کل مدت یا داشت هوار میکرد یا زو تخت....بنظرت من دیوونه نمیشم؟؟ سمت چپ سینم درد میکنه، دیگ تحمل ندارم

این روش روغن مالی رومیشه لطفا یه بار دیگه بگین پیداش نمیکنم

باشه عزیزم 

۴۰ روز تا دوماه روغن زیتون و سیاهدانه اصل موقع خواب به کف پا ماساژ میدی روغن زیاد میزنی بعد ماساژ مشمپا فریزر میپوشی بعدش یه جوراب مردونه میخوابی فردا بلند شدی میشوری دوباره فردا شب تکرار و.... تا دوماه حدودا هر روز