الان دو روزی میشه این تاپیک هست ولی حقیقتا جرات اومدن توش رو نداشتم الان اومدم و اشکام بند نمیاد .استاتر خداوند متعال برای پسرت معجزه سلامتی بفرسته. الاهی هیچ مادری با بچش امتحان نشه.بچه ندارم ولی قشنگ حالتو درک میکنم .😭
بیا بنویسیم مثل درس مثل مشق تو کتاب تاریخ فردا . بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم زیر بار غم ها و دردا .بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده .ولی ما میدونیم شب تار آخرش سپیده .جنگ فقر و تحریم ستم این جهان پلشته.کی میدونه غیر خودمون چی به ما گذاشته؟!هیچکی توی تاریخ قده ما خون دل نخورده واسه یه ذره زندگی این همه نمرده.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام عزيزم برادر شوهر من ١٠ سال پيش شايدم بيشتر متوجه شد سرطان خون داره
هنوزم سالم و سرحال و بعد اىن قضيه ٢ مرتبه هم پدر شد
پسر شما تازه تمام سلول هاش جوان خيلي خيلي زود بهبود پيدا ميكنه من تا همين لحظه زندگيم هر چيزي از امام رضا خواستم بهم نه نگفته دعاي امسالم شفاي پسر گل شماست❤️
عزیز دلم منم مثل خودت مادرم و از حال دلت باخبرم چی میگی وقتی جگر گوشه ات مریض میشه ولی یکی از فامیلای ما دخترشون سرطان خون داشت و الان ماشالله خانومی شده برا خودش و ازدواج کرده و کاملا خوب خوب شده انشالله پسر کوچولوی شمام لباس عافیت تنش کنه به حق حضرت فاطمه
امام علی رو قسم میذم به آبروی فاطمه و زینبش که جواب ازامیشتون صد در صد منفی باشه ،و خیالتون راحت بشه
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...