ببین میترسن میدونی چرا؟ بعد واکسن کرونا و عوارضهاشو ک دیدن و گند واکسنا در اومد میدونن واکسنا بدنولی ...
اره هنوزمه هنوزه واکسن کروناکشته میده خواهردوستم پرستاربودبعدازواکسناتپش قلب گرفته بود38سالش بودیه هفتس فوت شده بچه کوچیک داشت
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم نذر کنید هرسال گوسفند قربانی کنید برای امام رضا و حضرت ابوالفضل انشالله شفا بگیره😔😔
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
الهی خدا به حق شش ماهه امام حسین به دلتون رحم کنه به بچهتون رحم کنه لباس عافیت بپوشه رای سوره کوثر میخونم
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱