2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
ببین میترسن میدونی چرا؟ بعد واکسن کرونا و عوارضهاشو ک دیدن و گند واکسنا در اومد میدونن واکسنا بدنولی ...

اره هنوزمه هنوزه واکسن کروناکشته میده خواهردوستم پرستاربودبعدازواکسناتپش قلب گرفته بود38سالش بودیه هفتس فوت شده بچه کوچیک داشت

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین

صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین

یا جواد الائمه ادرکنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نمیدونم پسرم. چهارسالشه هنوز مدرسه نمیرهولی واکسن برا مدرسه قانونی نداره ینی جز قوانین نیست خواسته خ ...

کاش منم همسرمو قانع میکرذم که نزنیم بزا بچه پسرم۲سالو نیمشه از الان نگران واکسن ۷سالگیشم

کاش منم همسرمو قانع میکرذم که نزنیم بزا بچه پسرم۲سالو نیمشه از الان نگران واکسن ۷سالگیشم

توی ایتا کانالهای ضد واکسن هست کلی کلیپ و مستند هست که ثابت میکنه واکسن‌ها سم هستن سلاح بیولوژیک هستن عضو شو به همسرت نشون بده 

عزیزم نذر کنید هرسال گوسفند قربانی کنید برای امام رضا و حضرت ابوالفضل انشالله شفا بگیره😔😔

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ک بود جلو آفتاب خیلی زود خون دماغ می‌شد گاهی شبا خون دماغ می‌شد همین بعدش ک دیگ بدن درد و کبودی ...

واییییی عزیزم دلمو با این حرفا خالی کردی.منم پسرم ۳سالی میشه خون دماغ میشه گاهی اوقات تو خواب.دکتر بردم میگف مخاط بینیش خشکه اینجوری میشه

یقین دارم که بهترین روزا میان  

الهی خدا به حق شش ماهه امام حسین به دلتون رحم کنه به بچه‌تون رحم کنه لباس عافیت بپوشه رای سوره کوثر می‌خونم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

عزیزم سرطان خون درصد درمانش خیلیی بالاست 

برادر جاری منم یخو درگیر شد یکسال تهران خونه گرفتن درمانش کردن خداراشکر 

فقط باید هزینه کنید 

مخصوصا تو سن پایین سریعتر خوب میشه 

خداوند شفا بده ان شاءالله 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺