2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182454 بازدید | 1362 پست
نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

عزبزم ختم استعفار بردار و صلوات به امام حسین و مادر حضرت عباس هدیه کن 

دو رکعت نماز ساده و پنج تومن در جانماز بگیر بعد شفا بچه بده صدقه حتما جواب میگیری 

اسم بچتون چیه که موقع دعا اینا اسمشو بگم 

یکی از اقوام مون پسرش ۷ سالش بود فهمیدن سرطان خون داره دوسال پیش برد کربلا پسرشو دوماه دیگش آزمایش گرفتن دکترا همینجوری مونده بودن میگفتن مگه میشه ؟؟ 

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خودن دوتا پسر کوچولو دارم خیلی ناراحت شدم انشاءالله بزودی خوب بشن برای خوب شدنش حتما حتما چله سوره حشر رو بردار از ته دلت نیت کن ۴۱ روز هر روز بخونش حتما حتما جواب میگیری خودم بعداز یکبار خوندن حاجتم گرفتم

نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

عزیزم گلین باره نیست؟؟؟؟پسر منم یهو گفت نمیتومم راخ برم بردیمش گلین باره بود و با دارو خداروشکر خوب شد

عزیزم یکی از پسرهای آشناهای ما ما وقتی ۵ سال داشت سرطان خون گرفت طوری که از یک شهر دیگه مامانش اومد شیراز یکسال تو بیمارستان‌های شیراز بود قید خونه و زندگی را زد و بچه های دیگه را عمه اش نگهداری می‌کرد الان اون پسر بزرگ شده و خوب شده و پرستاره

عزیزم پسر اقوام ما تو بچگی سرطان خون گرفتن و درمان هم شد الانم ۱۳ سالش شده سالم و سرحاله حتما درمان میشن

💙🤍🩵خدایا شکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵

ته دل خالی میکنی چیه درسش رو داشتیممیگم یه معنی میدن بعضیاش چیز خاصی نیست بعضیاش پیشرفته و...

کاشکی یه کم بیشتر درست رو میخونی

سرطان دو‌نوع‌ خوش خیم‌و‌بدخیم داره

همین خالای رو بدن جنابعالی هم سرطانه ولی از نوع خوش خیم وقتی اطلاعاتت در حد یه بچه ابتدایی لطف کن کم استرس بده به بقیه

جدیداازهنداومده میخوای قبول کن میخوای نکن اصلااصلااصلااصرارندارم قبول کنی عزیز

اخه به اصرار شما نیست.

من بر خلاف شما، درسشو خوندم و میدونم تمام این حرفا بی پایه و اساسه. شما دارین با جون بچه تون قمار میکنید. 

اشکام بند نمیاد

عزیزم درکت میکنم🥺🫂.الهی به حق امام زمان عج براتون معجزه بشه🤲🤲🤲

عزیزم از این پیجی که میزارم حتما‌تربت اصل کربلا براش بگیر ان شاالله. فقط هزینه پست و میدی. ولی آداب نگه داری داره. تو هایلایت ها نگاه کنی نوشته.

feragh3133  خانم پازوکی.بگو بیمار دارم برات ارسال میکنن خداخیرشون بده.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️