2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182454 بازدید | 1362 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر خدا ایشالا شفاش بده و دل بی قرارت رو آروم کنه عزیزم.ولی تو تاپیک هات دیدم که نگرانی اتیسم دا ...

اتیسم و که مطمئنم نداره، نمیدونم تاپیکم برای کی بوده ولی دغدغه های اوم موقعم همش الکی بود،

امه درمورد سوالتون اتیسم واقعا سخته، واااقعا 

عزیزم گلین باره نیست؟؟؟؟پسر منم یهو گفت نمیتومم راخ برم بردیمش گلین باره بود و با دارو خداروشکر خوب ...

راه نرفتنش بخاطر دردی که داشته بوده، دردی کع بخاطر این بیماری ایجاد میشه 

مهربانوجان عزیزم احوال پسرت چطوره؟دلم خیلی پیشتونه ثانیه ای ازفکرت بیرون نمیام فکر احوالات تو وهمسرت دلم و زیر رو میکنه من هرچقدربتونم امن یجیب و حمد میخونم مطمئنم خدا جوابمون رومیده

بویِ روزهای خوب می آید...
عزیزم اصلا کاری به حرفایی که میگن بابت واکسن بوده و فلان و میخوان عذاب وجدان بندازن به جونت توجه نکن ...

سرطان به علت یه جهش ژنتیکی ایجاد میشه، و علتشو هنوز نمیدونن، دکترش گفت تقصیر هیچ کس نیست،  هرچنو من همش دارم زیرو رو میکنم اخه چرا اینطور شد، منی کع اینقد حساس بودم رو بچه، دیگه نمیدونم قطعا تقدیر این بوده، و از دعای خیر شماها مطمئنم پسرم خوب میشخ

ریدم توی سواد نداشته ات😕😕😕😕وقتی چیزی نمیدونی دهنتو ببند و حرف نزن‌‌‌‌‌‌...پشت این تاپیک یه مادر ...

تومور دو نوعه نه سرطان

خوش خیم که مهم نیست 

بد خیم که بهش میگن سرطان 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من