2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182503 بازدید | 1362 پست
خب خون خود بچت هم نجس هست دیگه. ادرارش مدفوعش. ما یه فامیل داشتیم تازگیا فوت کردن با همین بماری فل ...

دلیل نمیشه چون خون و ادرار و مدفوعمون نجسه پس بشینیم نجاست بخوریم و به بدنمون هم وارد کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یکی از همکلاسییای خواهرم سرطان خون داشت تحت درمان بود یسال مدرسه نیومد سال بعد خوب شد بخدا سرحال اومده انگار هیچوقت مریض نبوده اصلاا نگران نباش خوب میشه انشالله

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

گلم یه سوال دارم منم پسر ۳ ماههم مشکل خونی داشت سرطان ن بدتر سرطان دکترا نفهمیدن چشه و چرا ، بعضی احتمال ازدواج فامیلی بعضی سرطان خون ، بعضی کرونا رو دادن 

میخام بدونم شما در زمان کرونا واکسن زدید ؟؟؟

چند ماه بعد واکسن باردار شدید ؟؟؟

تو زمان بارداری کرونا گرفتید ؟؟؟

من پسرم فوت شد انشاله خدا بچت رو صحیح و سالم نگه داره برات ، همش دنبال علتم ، ۳ تا بیمارستان جابجا شدیم ۵۰ تا دکتر اومدن بالا سرش نفهمیدن چرا اینطور شد

تا ا مد ۳ ماهش بشه دوبار نمونه استخوان گرفتن بهترین متخصص خون گفت یخ چیزی تو مغز استخوانه  ، سلول سرطانی نیست ، کرونا نیست نمیدونیم چیه ، نمیزاره خونسازی صورت بگیره ، بعد فوت گفتن احتمال hih

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
خودمم شیر میدم😔 ممنون تروخدا حمد بخون سزنمازت دعا کن

عزیزم منم بچه شیر میدم دعا میکنم خدا شفا بده ...

ولی خبر خوش برات اینه که بدن بچه ها در سرطان قابل درمان هست ما تو فامیل هم داشتیم که خوب شده

هرچی سن کمتر باشه زودتر و راحت تر خوب میشه

امیدت به خدا باشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من خیلی درکت میکنم یاد روزایی افتادم که دکترا احتمال سرطان دادن برا پسر کوچولوم ، من با دل شکسته با چشم پر اشکم دعا میکنم اشتباه شده باشه و بچت سالم باشه یا اگه داره این دوران رو خیلی سریع سپری کنه و سالم و تندرست باشه

عزیزم سرطان درمان میشه اصلا استرس نداشته باش گلم همینکه فهمیدین و سریع اقدام به ددمانش کردین شمارو به درمان سریعتر پسرتون نزدیک میکنه 

من خودم کسیو داشتم که سرطان کلیه داشت با شیمی جراحی واسه همیشه خوب شد 

میدونم دوران سختیو داری میگذرونی ولی بهت قول میدم که تموم میشه فقط بهم قول بده که اصلا خودت رو اصلا تو این دوران ضعیف یا بیمار نکنی 

احتمالا از عوارض واکسنهاستوگرنه چه دلیلی داره بدن یه بچه دچار سرطان بشهلطفا طرفداران واکسن ریپ نزنن ...

منم واکسن کرونا سینوفارم زدم ناخواسته ۴ ماه بعد باردار شدم ، بچم بدنیا اومد سه ماهش شد دچار یه بیماری ندار به اسم hih  شده بود که خونش خون رو می‌خورد،  یه موجود توی خونش که ن میکروب بود ن کرونا یه موجود ناشناخته بعد تو سن سه ماهگی فوت کرد ، به بدترین شکل ممکن ، هنوزم که هنوزه جگرم میسوزه اگه بود ۲ سالش بود ، امیدوارم خدا باعث این واکسن و کرونا رو به بدترین شکل ممکن عذاب بده

احتمالا از عوارض واکسنهاستوگرنه چه دلیلی داره بدن یه بچه دچار سرطان بشهلطفا طرفداران واکسن ریپ نزنن ...

الان شما دلایل مبتلا شدن به سرطان تو بزرگسالان رو کشف کردی ک پیگیر کشف علت سرطان کودکانی؟

میدونی واکسن نبود چی میشد؟

هزار هزار دانشمند عمرشونو گذاشتن واکسن ساختن ک تو بیای یه تنه همشو زیر سوال ببری؟

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.