2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182500 بازدید | 1362 پست

سلام عزیزم برات دعا میکنم که هرچه زودتر بچت سلامتیشو انشالله به دست بیاره.

دلتو با یاد خدا آروم کن مطمعن باش بچت خوب میشه چون هزاران نفر برای بچت دعا کردن .انشالله بیای همین جا بگی که بچم خوب شد🤲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین سرطان خون خوشبختانه اغلب موارد طوری هست که قابل درمان هست مخصوصا توی کودکان از طریق پیوند سلول های بنیادی یا پیوند خون از خانواده درجه اولش توی بانک خون کشور جستجو میکنند و پیدا میشه انشالله من چند نفر میشناسم کامل خوب شدند و مادر خودم هم همین رو داره و سه ساله شیمی درمانی شده البته مال مادرم دیگه در مرحله ۴ بود و خیلی شدید بود برای همین نگران نباشید دکتر خوب ببرید پیگیری کنید همه جوره اطلاعات جمع کنید خودتونو گم نکنید این ها روح های برگزیده هستند که این بیماری رو در عالم ذر خودشون انتخاب کردند به خودتون روحیه بدید و قوی باشید خدا انشالله صحت و عافیت بده حتما دعا میکنم انشالله خوب بشه خبر خوب شدنش رو برامون بذاری

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

براش هفت تا حمد میخونم

خدا بهش سلامتی بده

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

پسر دایی موقعی که 6،5 سالش بود سرطان گرفت

خیلیم ضعیف بود بچه 

داییم اینا خیلی زیاد اذیت شدن ولی خداروشکر خوب شد و الانم مردی شده برا خودش 

ایشالا پسرتون هرچه سریعتر خوب بشه 

آره خدا رو شکر زنده ست

خدیاا شکرت

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_

بعد با خودت نگفتی اگه بخوان این همه واکسن تولید کنن باید چند میلیون میمون رو حامله کنن بعد نهایت یه ...

گفتم که به دکتره بود اونجا یا پرستار بود تو بیمارستان بهش گفتم از میمونه اونم تایید کرد

شماهم جای تمسخر تحقیق کن ببین قطره فلج اطفال خوراکی از چی تشکیل شده