2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182506 بازدید | 1362 پست
گریم گرفت خدا بهت صبر و توان بده اگه قابل باشم از امروز تا روز خوب شرنش براش دعا میکنم،اگه سختت نیست ...

دست به پاهاش میخورد جیعش درمیومد ، تب هم داشت ، گفنیم صد در صد ویروسه داشت بهتر میشد ولی تبش قطع نمیشد بردمش ازمایش، حتی خیلی دلم نبود ببرم ازمایش، زنگ زام ازمایشگاه گفت خانم زود بیا جواب ازمایشو ببر بده دکتر ، دیگه ازون ب بعد من هر لحظه مرگ ک جلو چشمام میبینممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سخته، ثانیه ثانیه ش، نمیگذررره، بچم تازه نوپاعه میخواد راه بره بازی کنی همش باید رو تخت باشه دا ...

شاید آزمایشش اشتباه شده یا دکتر اشتباه تشخیص داده بازهم تکرار کنید براش.ای خدا اخه بچه کوچولو چرا ....

وای خداایا بچه آخه چقد جون داره که داره درد میکشه زجر میکشه 🥺🥺🥺😥😥😭اسی جانم خدا بهت صبر بده ایش ...

از همتون ممنونوم، با دعاهاتوت اشک میریزم، خودم که لال شدم دعا کردنم نمیاد

من خیلی ضعیفم خیلی، همین الان که دوسه روزه بستزی هستیم بریدم، برررریدم اینجا برام مثله قفسه، بچه ی د ...

عزیزم منم مثل خودت مادرم و احساستو درک میکنم

امیدوارم پسر گلت سلامتیشو بدست بیاره

ازت خواهش میکنم حداقل پیش پسرت قوی باش

ضعف تو اونو ضعیف میکنه

وقتی خوابید هر چقدر دوست داشتی گریه کن غر بزن ولی وقتی پیشش هستی محکم باش 

اون همه ی قدرتشو از تو میگیره

امیدوارم به این زودیا تاپیک بزنی که حال پسرت خوب شده عزیزم

عزیزم شفا دست خداست و اگه از ته دل بهش اعتماد کنی حتما جواب میگیری.اندازه یه عدس تربت اصلی آقا اباعبدالله علیه السلام رو توی یه لیوان آب حل کن و با وضو و اعتقاد و توجه به معانی و رو به قبله هفتاد مرتبه حمد بخون و به آب فوت کن و به پسرت بده بخوره و اعتقاد قلبی داشته باش که شفا میگیره.به نیت امام موسی کاظم علیه السلام قربونی کن و به نیازمندا بده و صدقه بده و دع کن ان شاءالله جواب میگیری

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

سلام بابا رضا 

خوبی؟ 

قطعا داری منو میبینی ک دارم چیکار میکنم 

ی مادری جیگر گوشش مشکل داره 

میدونم زیر دین هیچکس نمیمونی و همیشه به همه زائرات و بنده های خدا حال میدی:) 

ی حال خوب 

ی معجزه 

ی اشتباه دکتر و آزمایش نصیب این مادر کن :)🤍ای حرمت ملجا درماندگان....

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

عزیزم پارسال خواهرم؛ هومکا اومد خونش؛ چکاب کامل داد یه بیماریهای ناجوری بهش بسته بودن ؛همش اشتباه بود؛اگر تهرانی ازمایشگاه مسعود تکرار ازمایش کن.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
عزیزم پارسال خواهرم؛ هومکا اومد خونش؛ چکاب کامل داد یه بیماریهای ناجوری بهش بسته بودن ؛همش اشتباه بو ...

مغز استخوان داده، فکر نمیکنم خطا باشه، اخه بچم سالمه باور نیمککنم خودمم😪

الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

بعد با خودت نگفتی اگه بخوان این همه واکسن تولید کنن باید چند میلیون میمون رو حامله کنن بعد نهایت یه گرم ماده از کلیه جنین بگیرن؟ اصلا به نظر خودت منطقیه؟ اصلا این همه میمون توی دنیا وجود داره؟😂

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.