2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182503 بازدید | 1362 پست

ان شاءالله به حق علی اصغر امام حسین خدا شفاش بده عزیزم پیش خدا اصلا سخت نیست .قوی باش که بتونی به سلامتی روند درمان رو طی بکنی .ان شاءالله دامادیشو ببینی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
کاشکی هیچوقت این تاپیک و نمی‌دیدم جگرم سوخت برا این طفل معصوم 😥😥خدا کنه هیچ کودک و بزرگسال تو هیچ ...

خیلی سخته، ثانیه ثانیه ش، نمیگذررره، بچم تازه نوپاعه میخواد راه بره بازی کنی همش باید رو تخت باشه دارو بگیره، از ته دلتون دعا کنید😔 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته، ثانیه ثانیه ش، نمیگذررره، بچم تازه نوپاعه میخواد راه بره بازی کنی همش باید رو تخت باشه دا ...

وای خداایا بچه آخه چقد جون داره که داره درد میکشه زجر میکشه 🥺🥺🥺😥😥😭

اسی جانم خدا بهت صبر بده 

ایشالا ایشالا به وقت این اذان که داره میگه ایشالا خوب بشه 

به حق امام حسین 

بخدا این کامنت و که دارم میزارم داره اذان میگه ایشالا بچت شفا پیدا کنه 😔😔😔😥

ــــــ♡ــــــ

خدا بهش سلامتی بده نازنینم، قلبم خیلی درد گرفت

ما هم توی خونه بیمار سرطانی داریم، دائم غصه میخوردم که خدایا چرا خانواده ما و تازه فهمیدم تقریبا هیچ خانواده‌ای نیست که ازین بیماری بی بهره مونده باشه صدهزار بار متاسفانه

الهی که خدا حافظ فرشته کوچولو باشه و بلا رو ازش دور کنه❤️

روزهای چهارشنبه براش نماز هدیه به امام جواد بخونید، یه معجزس

یه معلم کوچولو که عاشق شغلش و شاگرداشه 🍃
الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

خب خون خود بچت هم نجس هست دیگه.  ادرارش مدفوعش.  ما یه فامیل داشتیم تازگیا فوت کردن با همین بماری فلج اطفال تو پنج سالگی فلج شد و یک عمر اذیت شد.  یه فامیل داریم چند تا از بچه هاشو سربیماری سرخک از دست داد.  میگفتن برده یه بچه رو دفن کنه برگشته بودن دیدن بچه دیگش هم تموم کرده.  پدربزرگ خود من آبله گرفته بود و مادرش می گفت خیلی از بچه ها تو همون سال یا مردن یا کور شدن.  اینا افسانه نیستن ها همین تو فامیل خودمون بودن

من خودم مذهبیم ولی مگه گفته نشده علم حتی اگه تو چین هم باشه یعنی تو سرزمین کفر هم باشه دنبالش برین

درسته بچه شما چیزی نمیشه چون همه بچه های دیگه واکسن زدن.  ولی این روال ادامه پیدا کنه میدونین چی میشه؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

الهی هرچی بچه ی مریضه خدا شفاش بده.الهی هیچ مادری درد بچه شو نبینه.انشالله به امید خدا بچه ی استارتر هم هرچه زودتر سلامتیشو بدست بیاره 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ماشیخ وواعظ کمترشناسیم یا جام وباده یاقصه کوتاه🤫