2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182503 بازدید | 1362 پست

انشالله هر چه زودتر خوب بشه و شماهم به آرامش برسید

واقعا سخته،

کلا سبک زندگی ادم تغییر میکنه،اما امیدت رو از دست نده

این بیماری تو بچه ها کامل درمان میشه،

بس نگران نباش

فقط به خدا توکل کن،همون خدایی که معجزه کرده و به دنیا اوردتش همون حافظ و نگه دارش هست

همه ما بنده های خدا هستم و مال خداییم

بس فقط از خودش بخواه که کمکت کنه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا. واکسن عوارض زیادی دارده و تا الان هم دلن به سربازان و هم به نوزادان میزنن. من متعجبم برخی‌ه ...

الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشن

من پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه رو نزدم همین واکسن 18 ماهگی یه سمیه ک خدا میدونه

دخترمم دوماهشه تو بیمارستان بدو تولدم نزاشتم بزنن براش میخاستن برام پلیس 110 بیارن ولی با شوهرم محکم وایسادم گفتم حق ندارید ب بچه من سم وارد کنید

بهشون گفتم قطره فلج اطفال از سلول کلیه جنین میمون تشکیل شده کادر درمان بیمارستان هم گفت بله درسته از میمون هست منم گفتم نجاست به بدن بچم وارد نمیکنم

احتمالا از عوارض واکسنهاستوگرنه چه دلیلی داره بدن یه بچه دچار سرطان بشهلطفا طرفداران واکسن ریپ نزنن ...

حالا کاری ب واکسن ندارم..ولی درمورد تشکیل و نحوه تشکیل سرطان ی مطالعه داشته باشید

الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

شما از قرون وسطی اومدی

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

چقد تو اسکلی بیچاره اون بچه ها خدا بهشون رحم کنه و خدا رحم کرده ک غالب مردم جامعه اگاهن و واکسن میزنن ولب برو دعا کن باکتری دیفتری فلج اطفال چیزی به پست شون نخوره که البته دیفتری خیلی راحت یه پست بچه هات میخوره  

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بدن درد داشت، فکر کردیم ویروسه ازمایش دادیم اتفاقی، البت باعث نشه بقیه بترسن،

برادرزاده من دوسالش بود فهمیدن سرطان خون داره ۲ یا ۳ سال تحت نظر بود الان خوب شده خدا رو شکر دکتر می گفت بچه ها زودتر خوب میشن. می گفت روحیه پدرو مادر هم خیلییییی مهمه. 

خوب میشه نگران نباش