گلم تب سنتی واسلامی واکسن رو قبول نداره ، والا راست ودروغ ش رو نمی دونم می گن عامل کل سرطان ها هنین واکسن ها هستن البته بسیاری از دانشمندان که وابستگی به سیستم ندارن هم مخالف واکسن هستن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی عزیزم مطمئنم یه روزی میای تاپیک بهبودی کامل کوچولوتو میزنی ایشالا...یه بار شبکه سه برنامه سلام صبح بخیر داشتن در مورد سرطان بچه ها حرف میزن کلی هم از خانواده هاشون اومده بودن...اونجاهم میگفتننود درصد سرطان های بچه ها خوب میشه ..برو اون تیکه شو نگاه کن بهت روحیه میده
امید خودش یه قدم خیییلی بزرگ برای درمانه همییشه امیدوار باش کوچولوت احساس قلبی تورو دریافت میکنه چون یه تیکه از وجودته پس همیشه حس ارامش و حس مثبت بهش انتقال بده از ته قلبممم با چشم تر دعات کردم