2777
2789

ینی چی متفاوت خوب یه غذای اصلیه با یه دستور پخت متفاوت بشن اسن غذاهای اصیل خوب نمیشن

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشمزه خاص منظورم

خب پیاز رنده میکنی طلایی ک شد گوشتو اضافه کن زردچوبه..فلفل قرمز فلفل سیاه بزن رنگ گوشت عوض شد لپه بریز وای قشنگ تفت بده لپه رو ک وانره رب بزن قشنگ سرخ کن  لیمو عمانی سوراخ کن بریز بعد آب نیم ساعت آخر بعد پخت کامل گوشت یکم زعفران دم شده و کمی گلاب و کمی پودر دارچین بریز و نیم ساعت بعد خاموش کن هرمدل میخوای بادمجون سرخ بریز روش یا خاستس ده دیقه با خورش بجوشون

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه