من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مرسی از امیدواریهاتون ، من غذا بزور به بچم نمیدادم اینقدز روش حساس بودم خداشاهده پوشکشو عوض میکردم گ ...
هیچی خودخوری نکن . تو باید قوی باشي . مجبوری قوی باشی بخاطر بچه ات . تصمیم با خودته ک غصه بخوری هم خودتو از بین ببری هم حال اون بچه رو بد کنی یا شاد باشی و ب پسرت هم روحیه بدی . فکرای بد رو بریز دور . تو وقت نداری ب چیزای بد فکر کنی . قشنگ تحقیق کن ببین باید چیکار کنی چه غذاهای مقوی برای پسرت درست کنی چطوری سرگرمش کنی . اول از همه هم ب خدا توکل کن . فقط تسلیم خواسته خدا باش . با همه وجودت بهش ایمان داشته باش . اونی ک درد داده درمانش رو هم میده . تو قراره چند سال دیگه پسرت رو بفرستی کلاس اول کلی لوازم تحریر خوشگل براش بخری . تازه پسرا اصلا اهل درس و مشقم نیستن قراره حسابی کلافه ات کنه تا یه خط درس بخونه. باید انرژی اون روزارو هم داشته باشی .
کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده میکنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمیکنیم
ان شاءالله که هرچه زودتر سلامتی کاملش رو به دست بیاره 🤍
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
مطمئن باش عزیزم دعات میکنم من خودم این ختم قرآن و به نیت سلامتی خوندم همین الان که قرآنم تموم شد خدا رو به کتاب آسمانیش قسم دادم پسر شما و همه ی بیماران و شفا بده