2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182500 بازدید | 1362 پست
یک سال و نیم😭😭 خدا شفا بده بچمو

انشاالله،بیمارستان محک بیار حتما از همه بیمارستان ها مجهزتره برای کودکان 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزازوتا نذر کردیممم هزارتا، این بچه عزیز دزدونه همه مون هست ، بدجوی هممون تیز خوزد تو قلبمون

ن عقیقه با نذر فرق داره 

ببین برو تو سایت حرم امان رضا ثبت‌نام کن برات انجام میدن 

عقیقه دفع بلا و بیمه رد نخور نداره 

انشاالله،بیمارستان محک بیار حتما از همه بیمارستان ها مجهزتره برای کودکان

والا دلم میخا بهترین جادببرمش ولی هنوز تحقیق نکزدیم

تازه سه ساعته قطعی گقتن بهمون

نمیدونم باید چکتر بکنم

ن عقیقه با نذر فرق داره ببین برو تو سایت حرم امان رضا ثبت‌نام کن برات انجام میدن عقیقه دفع بلا و بیم ...

باور میکنی یبار براشد عقیقه کردیم کوچیکتر بود؟ ولی بازن حتما میگن همسرم

ممنون عزیزمولی الان تو شزایطی ام که فقط دارم میترسم فقط دازم به اتفاقای پیش رو فکر میکنم به اینکه نم ...

واقعا میفهمم برای یه مادر خییییلی سخته ولی باید روحیه داشته باشی خدا به دلت آرامش بده ان شاءالله 

از ته دلم از خدا میخوام هرچه زودتر سلامتی پسرتو بده امیدوارم به زودی بیای تاپیک سلامتی پسر دسته گلتو بزنی

مرسی از امیدواریهاتون ، من غذا بزور به بچم نمیدادم اینقدز روش حساس بودم خداشاهده پوشکشو عوض میکردم گ ...

هیچی خودخوری نکن . تو باید قوی باشي . مجبوری قوی باشی بخاطر بچه ات . تصمیم با خودته ک غصه بخوری هم خودتو از بین ببری هم حال اون بچه رو بد کنی یا شاد باشی و ب پسرت هم روحیه بدی . فکرای بد رو بریز دور . تو وقت نداری ب چیزای بد فکر کنی . قشنگ تحقیق کن ببین باید چیکار کنی چه غذاهای مقوی برای پسرت درست کنی چطوری سرگرمش کنی . اول از همه هم ب خدا توکل کن . فقط تسلیم خواسته خدا باش . با همه وجودت بهش ایمان داشته باش . اونی ک درد داده درمانش رو هم میده . تو قراره چند سال دیگه پسرت رو بفرستی کلاس اول کلی لوازم تحریر خوشگل براش بخری . تازه پسرا اصلا اهل درس و مشقم نیستن قراره حسابی کلافه ات کنه تا یه خط درس بخونه. باید انرژی اون روزارو هم داشته باشی . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

الهی

ان شاءالله که هرچه زودتر سلامتی کاملش رو به دست بیاره 🤍

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
دعا کنننن دعا کن خوب بشه بمیزم براش تحمل ندارن پروسه دزمانشو خدااا

مطمئن باش عزیزم دعات میکنم من خودم این ختم قرآن و به نیت سلامتی خوندم همین الان که قرآنم تموم شد خدا رو به کتاب آسمانیش قسم دادم پسر شما و همه ی بیماران و شفا بده