2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست

عزیزم خیلی امتحان سختیه خدا کمکت کنه منم یه مادرم وقتی خوندم واقعا از ته قلبم برای پسرت دعا کردم با ناامیدی دعا نکن تو برنامه ماه رمضان یه آقایی که از حالت کما برگشته بود میگفت فقط پدرم و همسرم موقع دعا نور از دهانشون خارج میشد چون امیدوار بودن و یقین داشتن من خوب میشم ولی بقیه چون ناامید بودن نه

خدا خیلی بزرگتر از دردها و مریضی های ما هست ان شاءالله بحق شش ماهه امام حسین پسرت صحیح و سلامت برمیگرده خونتون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا،

پسر منم همینطوری بود تشخیص عفونت خون دادن عزیزم ، مگه ازمایش مغز استخوانش رو گرفتن و جواب ش اومده ؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم خیلی امتحان سختیه خدا کمکت کنه منم یه مادرم وقتی خوندم واقعا از ته قلبم برای پسرت دعا کردم با ...

ممنون عزیزم

ولی الان تو شزایطی ام که فقط دارم میترسم فقط دازم به اتفاقای پیش رو فکر میکنم به اینکه نمیتونم  تحمل کنم، اصلا تو مرحله ی دعا نیستم ، کاش بیداز بشم کاش خواب باشه ،،

خدای من چقدر ناراحت شدم انشاالله خدا شفا میده کوچولوتو،باید قوی باشی و کم نیازی,پروسه درمانشو طی کنه خوب میشه به امید خدا،بگه خا خیلی خوب به درمان این بیماری جواب میدن،یادمه بچه ی فامیلامون همسن بچه شما بود اونام واسه یه چکاپ اومدن تهران که متوجه شدن بچشون درگیر این بیماریه خیلی عذاب کشیدن طفلی،حدود یکسال و نیم بیمارستان محک میرفتن و میومدن و ناامید بودن اما در نهایت کاملا خوب شد الانم ده سالی گذشته خوبه خوبه.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

انشاالله شیر خوب و قوی خودت رو میخوره.  خوب میشه انشاالله . خداروشکر زود متوحه شدید . دلم روشنه ک طول نمیکشه ک خوب بشه ‌. هز منی ک تازه از بستر بیماری ام اینو یادتون بمونه ک بنظر یه دکتر اکتفا نکن . بهترین های شهر رو پیدا کن . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
ممنون عزیزمولی الان تو شزایطی ام که فقط دارم میترسم فقط دازم به اتفاقای پیش رو فکر میکنم به اینکه نم ...

چقدر غصه دار شدم برات 

مگه مادر چقدر تحمل داره 

ای خدااااا 😭😭😭

خدایا شفای این پسر بچه دست شماس 

مادرشو از این دلشوره و دل آشوب نجات. بده خدای مهربون

من مامان شدم🥲
شما این ازمایش و دادین؟

نه فقط بستریش کردن چند روزی گلبول های سفید خونش خیلی بالا بود بع من چیزی نگفتن بعد ترخیص گفتن عفونت خون بوده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻