2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست

بیارش تهران پیش دکتر فرانوش

عالیه ها عالییی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی خدایا بحق رقیه همه مریضا مخصوصا پسر استاتر رو شفا بده🙏🙏🤲🤲🤲یکی از اقوام ماهم پسرش ۳ سالش بو ...

ااین البته گدایی نیست اسمش یه جیز دیگست ولی خیلی نذر عجیبیه خیلی حاجت میده

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
عزیزم از ته دل برای سلامتی پسرت دعا میکنم و انشالله زود شفا بگیره و دلت شاد بشهولی ای کاش تاپیک نمیز ...

عزیزم الان خوب همه دعامیکنن برای بچش.  

شمازیادی حساسی بخون خودش بنده خدا هزار بار گفته شرایط پسرش خاص بوده کسی نگران نشه. 

الان هزاران نفر دارن دعا میکنن برا بچش چطوری میش. اینهمه آدم همزمان دعا کنن؟!!! 

فقط شما نوشتی نگران شدی بقیه همه دعاکردن شماهم دعا کن و رد شو لازم نیست بهش عذاب وجدان بدی 

حتما باید هر جرفی رو دلتون میاد رو  به زبون بیارین؟! 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
والا بستری هستیم و میگن سه سالی طول میکشه

کجا بستری شدین

من الان چهارساله درگیرم 

یه فرایند طولانی و سخته 

ولی خسته نشو و ناامید نشو 

ما جلوی هیچ اتفاقی رو نمیتونم بگیریم

فقط میتونیم تلاش کنیم و بسپاریم بخدا

ناامیدی یعنی من خدارو قبول ندارم عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
این اسم هارو من مینویسم ،قراره همسرم بره تهران ولی دکتر باید تحقیق کنیم کی خوبه

فرانوش عالیه

من پرستارم تو دانشگاه شهید بهشتی

یکی از اساتید اینو بهم معرفی کرد دخترم رو ببرم

متاسفانه یه شرایطی پیش اومد و نشد

فرانوش عالیهمن پرستارم تو دانشگاه شهید بهشتییکی از اساتید اینو بهم معرفی کرد دخترم رو ببرممتاسفانه ی ...

کجا میتونم مدارک پسرم و نشونش بدم، منظورن اینه از چه طریقی پیداش کنم

بچه رو با هیچ بچه ای مقایسه نکن 

فقط به چیزای خوب فکر کن

من آنقدر قدرت ذهنم زیاده اگر الان فکر کنم ایست قلبی میکنم واقعا این اتفاق برام رخ میده...توکل کن 

کجا بستری شدینمن الان چهارساله درگیرم یه فرایند طولانی و سخته ولی خسته نشو و ناامید نشو ما جلوی هیچ ...

شما خودت درگیری؟ ما شهر خودمون، حالا خواستی بیا خصوصی راجع به پزشک پسرم ازت سوال بپرسم

کجا میتونم مدارک پسرم و نشونش بدم، منظورن اینه از چه طریقی پیداش کنم

مطب داره 

سرچ کنی دکتر محمد فرانوش فک کنم میاره

من ی بار بردم معاینه کرد ولی خب ی مشکلاتی پیش اومد که نشد ببرمش اونجا

بچه رو با هیچ بچه ای مقایسه نکن فقط به چیزای خوب فکر کنمن آنقدر قدرت ذهنم زیاده اگر الان فکر کنم ایس ...

والا من اصلا به این بیماری قکر نکردم هیج وقت از ذهنمم خطور نکرد یچم یروزی مزیض میشه، اونم این....مگه نمیکن هرچیزی و فکر کنی جذب میکنی