2777
2789
عنوان

ناراحتی شوهرم

227 بازدید | 29 پست

سلام خانم یه سوال دارم ازتون

دختری که عقد باشه اما به دلیل تنهایی شوهرش کلا باهم زندگی میکنن خونه پدر دختره حالا نامزدش ازش میخواد که امشب برن خونه پدر بزرگ پسره بخوابه و دختره خجالت میکشه ناراحت شده به نظرتون چیکار کنه اخه عقده زشته همه جا بخوابه ازون طرفم نامزده قهر کرده که تو گفتی روم نمیشه 🤦‍♀️

هنوز زوده با همه چی کنار اومدن 

دوران عقدِ قبل از ازدواج یه خط قرمزایی داره که رعایت کنین سنگین ترین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقدیاا

زشته بخدا تو خانواده خودشون اصن معنی نداره نامزد کنار هم بخوابن ۸ تا پسر خاله داره تو دوران نامزدی هفته دو سه بار نامزدشون میبینن اونم تو خونه پیش خانواده یعنی خانواده خودشون افکارشون اینه 

هنوز زوده با همه چی کنار اومدن دوران عقدِ قبل از ازدواج یه خط قرمزایی داره که رعایت کنین سنگین ترین

منم همینو میگم مثلا پدر بنده اصلا گیر نیست الان ۲ ساله که اینجا زندگی میکنه یا ما شب و روز حتی موقع خواب کنار همیمم هیچ حرفی هم توش نیست اما من روم نییت خونه اقوام اون اونم با همچین افکاری که دارن

منم همینو میگم مثلا پدر بنده اصلا گیر نیست الان ۲ ساله که اینجا زندگی میکنه یا ما شب و روز حتی موقع ...

صریحا بگین روتون نمیشه و بهشون بگین  اصرار نکنه

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
ما هم باهم زندگی میکنیم اما خونه پدرم هستیم نرفتیم خونه خودمون هنوز

ابجی ناراحت نشی من شرایطتو نمیدونم ولی اگ شده با ی مراسم ساده و خونه اجاره ای سریع تر عروسی کن اگ بچه داربشین خانواده همسرت بد میدونن اذیت میشی خیلی پشتت حرف درمیاد 

خب همین حرفو باید پدر مادرت به نامزدت بگن اونا بگن نامزدت رو حرف اونا نمیتونه حرف بزنه بگن ما رسم ند ...

بدش میاد اگه بگن، چند بار خودم امتحان کردم میگه تو زن عقد منی منم شرایطم با بقیه فرق داره کسی رو ندارم