2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در وقت خوشی خوبه ولی در وقت دعوا هیولا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سلام احساس خوبیه یکی دوستتداره و برای زندگیتون تلاش میکنه و قراره از شما و اون نینیهایی بوجود بیاد که عاشقش میشید.😊

دعا کن همسری نصیبت بشه که روحیات هردوتاتون مثل هم باشه زیاد تضاد نداشته باشید و به هم احترام بگذارید از همون اول زیاد شوخی نکنید نه خیلی خشک نه خیلی شوخی.

همسایه کریمه اهل بیت ع.

ازدواج درست و آگاهانه با معیارهای درست عالیه 

و ازدواج غلط از جهنم بدتره 

باید هردو طرف سواد رابطه و بلوغ جنسی ، عقلی ، مالی داشته باشید ، از خانواده ی قبلی مستقل شده باشید تا بشه وارد پروسه ی ازدواج شد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

سلام احساس خوبیه یکی دوستتداره و برای زندگیتون تلاش میکنه و قراره از شما و اون نینیهایی بوجود بیاد ک ...

بنظر شما محبت زیادی اشکالی داره؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....