2777
2789

خواست شالم رو بهم بده حالا منم ازش نخواسته بودم ولی خواست لطف کنه گوشی رو شال بود شال رو کشید گوشی افتاد رو سرامیک صفحه ی گوشیم کلی ترک برداشت گوشی که باکلی زحمت و پول ختم قرآن خریدمش مثلا برا کلاس شاد و غیره  ولی خیلی خوشحالم که نزدمش چون معمولا خیلی زود از کوره در میرم و تمام فشار زندگی رو روی این طفل معصوما خالی میکنم ولی مدتیه رو خودم کار میکنم بنده خدا خیلی ترسیده بود قیافه ی ترسیده اش دلمو ریش می‌کنه  کلی ام گریه کرد بزور بغلش کردم چشامو نگاه نمی‌کرد سرش تو بغلم بود کلی بوسش کردم بهش گفتم  اشکال نداره بعد نیم ساعت دیدم داره لبخند میزنه سه و نیم سالشه گفتمش ترسیدی بزنمت گفت آره بعد گفت ببخشید گوشیتو شکستم برات چسب میخرم چسبش بزن

خوب کردی . گوشیو میشه دوباره برگردوند یا عوض کرد ولی روح و روان یه انسانو نه 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دفه کلی زده بودمش خودم استرس داشتم سوپر مارکت چهارتومن پول بدهی داشتیم به شوهرم گفتم کلی داد وبیداد‌که نمی‌دم خودت باید بدی و من نگران بودم که الان چیکار کنم از کجا بدم خونه ریخت و پاشم بود مرتبش کردم رفتم حیاطو شستم برگشتم دیدم دونه دونه لباس رو ریخته زمین گرفتم کلی زدمش ولی چون  دوست دختر بزرگم خونمون بود اصلا گریه نکرد فقط می‌خندید و اشک تو چشماش حلقه زده بود همون موقع جلو مهمون بغلش کردم و کلی گریه کردم بعدش اونم گریه کرد خدا پدرشون لعنت کنه که این همه به من فشار میاره

ببخشیدا خیلی ببخشید اصلا قصد بدی ندارم میشه بپرسم چطور میزنیش توصورتش میزنی

نه تو کمرش (خدا بزنه به کمر پدرش البته کم پیش میاد مگه اینکه دیگه واقعا تعادلمو از دست بدم منظورم بار روانی)