2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181800 بازدید | 1355 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اطرافیان ما هم یه پسر بچه سرطان گرفت همسن پسر شما

خداروشکر خوبه الان

چقدر زیاد شده خدای من اخه بچه که دیگه مثل ماها خوراکی مضر نخورده تو هوای الوده نرفته از کجا گرفته

فکر نمیکنم همه اینا ژنتیکی باشه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

خدایا بحق طفل شش ماهه آقا امام حسین علیه السلام

شفاش بده 🙏🙏

اللهم اشف کل مریض

خدایا معجزه کن واسش🙏🙏

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اخه کجای سرطانا همه بدخیمه تو دل بنده خدارو خالی میکنی

ته دل خالی میکنی چیه درسش رو داشتیم

میگم یه معنی میدن 

بعضیاش چیز خاصی نیست بعضیاش پیشرفته و...

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
ممنون ، دعا کنید، من پروسه درمان برام سخته خیلی سخت

پسرعمه دوستم چند سال پیش سرطان گرفت اونم کوچولو بود یادمه مامانِ این پسرکوچولو نذر گوسفند کرد هرسال بین فقرا تقسیم کنه،امام رضاروهم واسطه قرار داد که شفای پسرشو از خدا بگیره...خداروشکر ده دوازده سالی از اون قضیه میگذره آقایی شده واسه خودش الان....امام رضا دست رد به سینه کسی نمیزنه،برو در خونش زار بزن(منظور اوح دلشکستگی) با تمام وجودت قسمش بده به جوادالائمه شک ندارم حاجت وا میشی عزیزم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دختر دایی من ۱۰ سالش بود فهمیدن  سرطان خون داره . دختر خییییییلی خوشگل یعنی عکسشو بذارم یه ایراد از چهره این دختر نمیتونی پیدا کنی تو خوشگلی اصلا تک بود . مثل مدلای خارجی . همه میگفتن چشم خورد این بچه 

سرطانش بدخیم بود . تنها دختر خانواده . اونم بعد ۱۲ سال دوا درمون خدا این بچه رو بهشون داده بود . نمیتونی تصور کنی چه روزای وحشتناکی بود . 

شکیبا خانم الان ۲۸ سالشه  پزشک متخصص اطفال 🙂 

تو باید قوی باشی . پسرت خیلی سنش کمه مطمئن باش خوب میشه . خودشم کوچیکه چیزی نمی‌فهمه فقط باید روحیه اش خوب باشه کلی بازی کنه و شاد باشه و خیلی زود این بیماری رو شکست بده . ب چیزای بد قکر نکن . تو و شوهرت باید مثل کوه محکم باشید 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

عزی م انشالله که هر چه زودتر خوب بشن پسرتون 

دو سه تا از فامیلا مون همین مریضی رو داشتن الان ده ساله که هر کدوم خوب شدن از من شما هم بهتر خداروشکر 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عزیزم اصلا نگران نباش اطرافیان ماهم دو نفر بچشون سرطان داشت همشون خوب شدن حتی الان ازدواج کردند 

من چند سال پیش از یه دکتری شنیدم سرطان تو بچه ها به راحتی درمان میشه و در واقع درمان روی بچه ها عالی جواب میده ♥️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚