2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182454 بازدید | 1362 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. عزیزم. اول الله دوم پزشک و سوم امید و در توان صدقه به نیازمند با ذکر سوره حمد. بهت قول میدم خو ...

یعنی اگه شیعه نبود بچش خوب نمیشد ؟ مثلا مسیحی یا یهو دی بود میمرد از سرطان؟ ایدئولوژی رو قاطی همه چی میکنین

یه جنوبی عاشق شمال

عزیزمممم😢😢😢نگران نباش بچه ها راحت تر درمان میشن و علم هم اونقدر پیشرفت کرده که حتمااااا خوب میشه مطمئن باش فقط توی دوره درمان قوی باش و غمتو بروز نده

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
واکسن چیز خوبی تم نیست.منکه همرو زدم به بچمولی بخای علم و زیر و رو کنی و کتابهای مرجع لاتین بخونی ته ...

خب شما ک انقد میدونی چرا زدی؟جالبیش اینجاس ک میگید واکسن نزنید ولی هودتون بدوبدو میزنید

سطح سواد و آگاهی و مطالعه شماها زیییر صفره. شماها هستین که به تاپیکای حس ششم اعتقاد دارید و به دعا ...

ولشون کن بابا کل سوادشون در حد چندتا پست اینستاگرامیه 

منتها قسمت بد ماجرا میدونید چیه اینه که بخاطر نفهمی این عده احتمال برگشت یکسری بیماریهای واگیردار مجدد می‌ره بالا و ممکن بچه های بقیه رو درگیر کنه اگه فقط خودشون گرفتار میشدن که مهم نبود نچبهتر که نسلشونم منقرض میشد 

یه جنوبی عاشق شمال

چقد سخته برا مادر بچشو تو حالت مریضی ببینه حتی یه سردرد کوچولو هم مادرو بیشتر از بچه میسوزونه 

امیدوارم زودی پسرتون سلامتیشو بدست بیاره 

حمد شفا خوندم براش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

عزیزم بچه دختر عمه من دوسالش بود که این سرطان رو گرفت خدارو شکر خوب شد و الان ۱۵ سالشه ان شاالله بچه شماهم خیلی خیلی زود خوب بشه و خدا بهتون توان بده این مسیرو طی کنید

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
یعنی اگه شیعه نبود بچش خوب نمیشد ؟ مثلا مسیحی یا یهو دی بود میمرد از سرطان؟ ایدئولوژی رو قاطی همه چی ...

حالا اون یه چیزی گفت. تو چرا سریع جبهه میگیری

باشه یهو دی بوده خدا بچشو شفا داده. اروم شدی

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

بسم الله الرحمن الرحیم 

الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک النعبد و ایاک النستعین اهدنا الصراط المستقیم صراط الذین انعمت الیهم غیر المغضوب الیهم وللضالین 

هدیه به خانم ام البنین شفای بچه استارتر 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

تا حالا این همه چرت یه جا نخونده بودم. بعدا بچه‌هات یقتو میگیرن که اونا را در معرض چنینی بیماریای خطرناکی قرار دادی

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
الحمدالله مادرها دارن کم کم آگاه میشنمن پسرم چهارسالشه تا شش ماهگی واکسن زدم براش دیگه آگاه شدم بقیه ...

😵‍💫 

حالا بچه ت چطور میخوای مدرسه ثبت نام کنی ؟

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...