2777
2789
عنوان

سرماخوردگی های بی شیله پیله قدیم

172 بازدید | 14 پست

دلم برای اون سرماخوردگی های ساده و بی شیله پیله قدیمی تنگ شده. یه هفته سرفه، گلودرد، تب میکردی تموم میشد میرفت. این ویروس جدیدا رو یه ماه باهاش درگیری ولی هنوز مطمئن نیستی گرفتیش یا نه. وقتی ازش بپرسی ما الان چی همیم؟ هم میره دوباره یه ماه دیگه میاد.

ای خدا چرا ویروسا این شکلی شدن؟ چندین روزه هیچ جور خوب نمیشیم

قبل اینم دوهفته قبل تب داشتیم 

قدیم که بچه بودم نهایت دو ماهی یبار یه سرما میخوردیم 

من تا الان خوب بودم

یهو شروع شده باز حالم داره بد میشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا 😐تکلیفت مشخص بود . الان من دوماهه ویروس از مادربزرگم گرفتم مدام حالت مسمومیت و بیرون روی دارم با این اوضاع بارداری یکی میگ سوهاضمه یکی میگ عوارض بارداری یکی میگ ویروس جدید 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

عزیزم خدا دخترتو شفا بده ولی خیلی خوب گفتی کلا خیلی دیرسرمامیخوردیم مریضم میشدیم نهایتا سه روز بعدش شاداب وسرحال 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
اگر ممکنه برای سلامتی زودتر دختر کوچولوم دعا کنید و یه صلوات بفرستید .ناراحتم تو خواب اذیته چندین شب ...

چون اینها سرماخوردگی نیست 

مسمومیت با مواد شیمیایی هست 

آب الوده غذا آاوده هوا آلوده 

آب سیب طبیعی بده سم زدا هست  سیب زرد

ان شآءالله زود خوب میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

منم امروز داشتم به همین موضوع فکر میکردم مثلا هم کلاسی کنار دستمون سرما خورده بود چطور ما نمیگرفتیم؟ یا هم اتاقیم انقد بدجور مریض شد من دائم کنارش بودم دکتر میبردمش ولی خودم مریض نشدم الان از بچه ی خودمم مریضی میگیرم

منم دقیقا از ۲۵ آبان درگیرم هنوزم خوب نشدم دوبار تا الان فروکش کرده ولی بعد از ۳ روز بازم برمیگرده منم همش تو خونم میترسم برم بیرون این درد مضخرفو به کسی انتقال بدم حق الناس باشه همین الان صدای خس خس دریمو دارم میشنوم

منم امروز داشتم به همین موضوع فکر میکردم مثلا هم کلاسی کنار دستمون سرما خورده بود چطور ما نمیگرفتیم؟ ...

یکی از اهداف بیماریهای ساحتگی اینه رحم و مروت و صله ارحام رو از بین ببره وگرایش مردم به خودخواهی و زندگی انفرادی باشه 

تو کرونا چطور از هم فاصله میگرفتن میترسیدن رفت وامدها کم شد...

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یکی از اهداف بیماریهای ساحتگی اینه رحم و مروت و صله ارحام رو از بین ببره وگرایش مردم به خودخواهی و ز ...

واقعا الان همینطوری شدم هرجایی که بدونم کسی مریضه نمیرم و بقیه هم میدونن بخاطر بچم نباید بیان.. الان یکی مریض میشه تمام خانواده مریض میشن.. قدیم یکی مریض میشد میرفتن عیادت الان یکی یه سرفه بزنه باید فرار کنیم چون نمیدونیم باز چه بیماری جدیدیه

واقعا الان همینطوری شدم هرجایی که بدونم کسی مریضه نمیرم و بقیه هم میدونن بخاطر بچم نباید بیان.. الان ...

آره درحالیکه مریض احتیاج به محبت داره نه اینکه ازش فرار کنن

تو عیادت هست که حالش خوب نیشه 😳