ی دوست دارم از دوران دبیرستان ی خودکار ازم گرفت نوکش تیز بود بعد نوک خودکار خودش ۱.۰ بود من با اینحال که با این خودکار نمیتونستم بنویسم ولی گرفتم ازش . بعد دختره دیگه گذاشت تو جیبش دیگه حتا تحویلم نداد😐بار اولی ک گرفت تحویل داد ولی بار دوم دیگه زد به چاک !!!! من میشناسمش ادعای زرنگی داره اشغال بعد الان همین دوستمم خیلیییی بد از چشمم افتاده ی مدته. ولی اینگه ادعای زرنگی داره و همرو خر فرض میکنه اذیتم میکنه قشنگ میدونم خصلتش چیه واقعا . رفته بودیم اردو من خوراکی خریدم واسه هردوتامون بعد یدونه کوکی خوردم خودم اون نخورد . بعد نگو این کوکی و جیم زده گذاشته تو کیفش😐چون نخورد برد بدون اینکه من متوجه بشم بعد اومدم خونه دیدم نیستش اون . خدایا چه چیزی یادم افتاد اول صبحی😐😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین اصلاااا ربطی ب خودکار ندارع مادیاتشو نگاه نکناینکه ی آدم ادعای زرنگی میکنه فکر کرده من خرم حال ...
خوب تقصیر خودت بوده که به روش نمی آوردی وگرنه طرف با اون خودکاره یا کوکی از کشور خارج نشده که . همون موقع یا فردا یقش رو میگرفتی که فلانی حواسم بود پیچوندی خودکار یا کوکی رو . اینجوری هم اون میفهمید که شما ساده نیستی ، هم خودت اذیت نمیشدی
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم