2777
2789

ی دوست دارم از دوران دبیرستان ی خودکار ازم گرفت نوکش تیز بود بعد نوک خودکار خودش ۱.۰ بود من با اینحال که با این خودکار نمیتونستم بنویسم ولی گرفتم ازش . بعد دختره دیگه گذاشت تو جیبش دیگه حتا تحویلم نداد😐بار اولی ک گرفت تحویل داد ولی بار دوم دیگه زد به چاک !!!! من میشناسمش ادعای زرنگی داره اشغال بعد الان همین دوستمم خیلیییی بد از چشمم افتاده ی مدته. ولی اینگه ادعای زرنگی داره و همرو خر فرض می‌کنه اذیتم می‌کنه قشنگ میدونم خصلتش چیه واقعا . رفته بودیم اردو من خوراکی خریدم واسه هردوتامون بعد یدونه کوکی خوردم خودم اون نخورد . بعد نگو این کوکی و جیم زده گذاشته تو کیفش😐چون نخورد برد بدون اینکه من متوجه بشم بعد اومدم خونه دیدم نیستش اون . خدایا چه چیزی یادم افتاد اول صبحی😐😂

دو کاربر تو ی اکانت❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ببخشمش و بگذر دیگه یه خودکار چیه خدایا پناه بر تو

ببین اصلاااا ربطی ب خودکار ندارع مادیاتشو نگاه نکن

اینکه ی آدم ادعای زرنگی می‌کنه فکر کرده من خرم حالیم نیست که تحویل بده .. یا فکر کرده ساده لوحم! 

دو کاربر تو ی اکانت❣️
ببین اصلاااا ربطی ب خودکار ندارع مادیاتشو نگاه نکناینکه ی آدم ادعای زرنگی می‌کنه فکر کرده من خرم حال ...

نه بابا مطمئنی همچین فکری کرده؟

یعنی بهت ثابت شده همچین آدمیه ؟

من دوران مدرسه اکثر مواقع داشتیم خوراکی میخوردم مثلا یکی می‌گفت به منم بده یا خودش برمیداشت یا کمال ...

عزیزم چرا متوجه نیستی؟؟ بحث من اصلا خوراکی نیست دیدی ک بالا هم گفتم واسه خودمو خودش خوراکی خریدم 

اینکه طرففف ادعای زرنگی کنه آزارم میده یعنی چی مثلا سر منو شیره مالیدی؟😏

دو کاربر تو ی اکانت❣️
نه بابا مطمئنی همچین فکری کرده؟یعنی بهت ثابت شده همچین آدمیه ؟

گفتم که اره . اون بالا هم گفتم

همیشه حتا تو روم می‌گفت من با کسایی دوست میشم ک واسم سود داشته باشه

دو کاربر تو ی اکانت❣️
عزیزم چرا متوجه نیستی؟؟ بحث من اصلا خوراکی نیست دیدی ک بالا هم گفتم واسه خودمو خودش خوراکی خریدم این ...

اگر بهت ثابت شده ک ادعای زرنگی داره حق داری 

ولی بزار به حال خودش بیخیال 

بزار با دزدیدن یه خودکار ادعای زرنگی کنه😂

ببین اصلاااا ربطی ب خودکار ندارع مادیاتشو نگاه نکناینکه ی آدم ادعای زرنگی می‌کنه فکر کرده من خرم حال ...

خوب تقصیر خودت بوده که به روش نمی آوردی وگرنه طرف با اون خودکاره یا کوکی از کشور خارج نشده که . همون موقع یا فردا یقش رو میگرفتی که فلانی حواسم بود پیچوندی خودکار یا کوکی رو . اینجوری هم اون میفهمید که شما ساده نیستی ، هم خودت اذیت نمیشدی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم