2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست
الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

تو رو خدا برای دختر من هم دعا کن که خدا حاجتش رو بده از همه جا ناامید شده.

مامی کیا ی سابق هستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر عزیز منم پسرم ۷ ماهشه قلبش مشکل داره دکترها گفتن احتمال عمل داره بیست روز دیگه نوبت دکترش هست ...

عزیزممم انشالله عمل زاحتی داشته باشه و زودی خوب بشه، خدا به همه ی بچه ها سلامتی بدا

ببخشید از همه ناراحت شدید، انشالله خدا بخاطز دعای شماها رحم کنه بهم

نه عزیزم این چه حرفیه من فدای دلت .....بوسش کن خیلی بغلش کن ...از سمت منم ببوسش😘💋

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

الهی خدا بهت صبر بده الهی اشتباه تشخیص داده باشند و برات معجزه بشه الهی کوچولوت خوب باشه همیشه بشدت ناراحت شدم تو رو خدا مامانت و خواهرت یکی بیاد پیشت تو الان روحیه آت اوکی نیس.

تنها نمون پشت و پناهت خدا باشه عزیزم 

دخترم زندگیمه❤️

عزیزدلم از ته ته ته دلم از خدا سلامتی ‌‌‌‌‌‌‌‌عاقبت بخیری عمر طولانی و دل خوش شما و همسرتون رو از خدا خواستارم به نیت دلبندتون هم حمد و آیت الکرسی میخونم از امام حسین میخام به بزرگی خدا کوچولوتون رو شفا بده شماهم روحیه خودتون رو حفظ کنید من مطمعنم که حالش خوب میشه اونقدر علم پزشکی پیشرفت کرده بیمارستان امیر شیراز برای معالجه خوبه اگه صلاح دونستید میتونید یه سر بزنید عزیزم منم در خدمتتون هستم شیراز اگه کاری داشتید یا این که اگه مسافر بودین قدمتون رو سر ما جا داره عزیزم ♥️من شما رو یادم میمونه هرروز دعاتون میکنم به امید روزی که تاپیک سلامتی دلبتون رو بزارین عزیز دلم🤍🌱 سالم و برقرار باشید دوست عزیز 

اصلا قابل باور نیست برام، اصلا، بچه ی عزیزگرامی من، بچه ی خوشگل من ، پسز قشنگممممم اخه چرا باید این ...

هیچ وقت ناامید نشو.تو الان باید بهترین روحیه رو داشته باشی.امیدوار باش.خدا خودش همه چیز رو آسون میکنه.مطمئن باش این دوران را به سلامتی میگذرونی و گل پسرت هم سالم و سرحال میشه.فقط صبور باش

مامی کیا ی سابق هستم 
سهدچهار روزی بود بی قرار یود تب داشت ،،، ازمایش دادیم یبینیم و دیدیم اصلا نزمال نیست خوااهشا کسی نگر ...

گلبول های سفید خونش بالا بود؟

کم خونی داره؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
دقیقا،

الهی بمیرم😭😭

خوب میشه عزیزدلم

توکل کنین به خدا

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم