2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ماها فکر میکنیم چیزی طلبکاریم عبادتت واسه خودته قرارداد نبستی که منتظر دستمزدی 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
چون ماها فکر میکنیم چیزی طلبکاریم عبادتت واسه خودته قرارداد نبستی که منتظر دستمزدی

منظورم این نیست که عبادت میکنیم واسه درخواست کمک از خدا نه منظورم اینه که ما ظالم نیستیم ولی خدا بازم حواسش به ما نیست

چون وقتی تو مشکلی هستیم که خودمون نمیتونیم حلش کنیم شاید بتونه کمکمون کنه

خدا بنظرم یه نیروئه که دنیا رو بهمون داده با تمام زیبایی ها و امکاناتش،اینکه ما انسانها دائم واسه خودمون و بقیه دردسر درست میکنیم،به اون نیرو چه ربطی داره که دائم بهش آویزون شیم!

اگ ی معلم سر آزمون جواب همه سوالات رو بده اون شاگرد بیست بگیره ارزش علمی شاگرد هم بالا میره ؟؟

دنیا محل آزمون محل برداشت آخرت 

تک بعد نگاه نکن ابد در پیش داریم 

و خیلی خط قرمز ها رو تعیین کرده ک نریم ب مشکل می‌خوریم ما میریم بعد میگیم چرا ...

و مورد بعدی بچه مریضی ک بستنی بخواد هر کاری کنه مادر براش نمیخره پس مادر دوسش نداره؟؟

و اینکه بلاها گاهی کفاره گناه هستن ک خدادنمیخاد گناهکار بری اون ور چون عقوبت اونجا سنگین تره 

جنین در محیط تاریک و تنگ رشد میکنه و اعضایی می‌سازه ک ب درد دوران جنینی نمیخوره ولی برای آینده ۸۰ ساله بعدی می‌سازه اگه بگه نه سخته تنگه تاریکه و نسازه ۸۰ سال باید کور بمونه چون چشم نساخته برای مثال

منظورم این نیست که عبادت میکنیم واسه درخواست کمک از خدا نه منظورم اینه که ما ظالم نیستیم ولی خدا باز ...

چقد تو قرآن و احادیث اومده دنیا مزرعه ی اخرته اینجا دنبال این چیزا نباید بگردیم مشکلاتی که داریم یا امتحان و آزمایشه یا بازخورد اشتباهات و گناهای خودمونه وگرنه خدا یه لحظه حواسش به ما نباشه درجا از صفحه روزگار محو میشیم اگه بهتر نگاه کنی و زاویه دیدتو عوض کنی هر لحظه وجود خدا تو زندگیمون حس میشه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...