2777
2789
عنوان

مامان کلاس اولی ها خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 63 پست
شما ی مادرید چقد طرز صحبت کردنتون زشته

حق دارم 

معلمی که اعصاب منو بهم میریزه

بعد جلو چشاش با جامدادی سفت زدن تو سر بچم نگاه کرده

و میگی هیچی نشده 

بچه ۲۴ ساعت درد کشید 

لیاقتشه

من به پسرم گفتم چه یک غلط ،چه ده غلطبرای من همیشه عزیزیاین رو به معلمش هم گفتم که ملاک های انسان بود ...

اتفاقا شوهر منم ردزای اول میگفت درست بنویس تا ۲۰ بگیری

منم  میگم ۲۰ ملاک نیس مهم اینه یاد بگیری  نه فقط برا ۲۰ گرفتن تلاش کنی

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برا دخترم ازین فیلمای اموزشی که پر اینستا گوگله دانلود میکنم مثلا هر درسی ازریاضی یا فارسی... با ...

همه ی کلمه ها رو خودم دارم باهاش تمرین میکنم

اون از اول مدرسه که صداها رو درست یاد نداده بود 

پدرم دراومد تا یاد بدم 

من واقعا نمیدونم این آدم معلمه؟؟

2805

حالا معلم دختر من برعکس 😅 امروز کلی وویس فرستاده کلاس که با بچه ها درست رفتار کنید استرس نداشته باشن. غلط می‌نویسن بد رفتاری نکنید وووو . خیلی مهربونه . 

کلاس اول خیلی مهمه که بچه استرس نداشته باشه . حالا خود منم سخت گیرم بعضی وقتا خیلی سخت میگیرم . ولی خوب اصولیش اینه که آدم میانه رو باشه .

ولی یدونه غلط اصلا بد نیست. میشه خیلی خوب نمرش!

اتفاقا شوهر منم ردزای اول میگفت درست بنویس تا ۲۰ بگیری منم میگم ۲۰ ملاک نیس مهم اینه یاد بگیری نه ...

اینجور درسته 

نه اینکه استرس بدن به آدم

تو جلسه میگفت تکرار پایه اول هم داریما 

یعنی شاید بچه ها روفوزه بشن

حالا معلم دختر من برعکس 😅 امروز کلی وویس فرستاده کلاس که با بچه ها درست رفتار کنید استرس نداشته باش ...

افرین به همچین معلمی 

جلسه اوایل مدرسه 

بشدت ماهارو ترسوند

برمیداره به بچه ها ستاره میده 

روحیه باقی و ضعیف میکنه 

کار معلم پسرتون اصلا درست نیست ولی واقعیت اینه یادگیری تو هر بچه ای متفاوته و مشخصه که توی اون تایم کم معلم نمیتونه هر بچه رو به قلق خاص خود اون بچه یاد بده یا مدیریت کنه اینجا نقش مادر حیاطیه

از ساعت ۲ظهر تا ۶عصر بالا سر دخترم بودم التماسش میکردم که مشقشو بنویسه چه با زور چه با بازی ... پدرم ...

اخرم خودشون خسته و له  میشن ها 

من میگم خب اینو همون اول سریع بنویس تموم شه دیگه ولی اخر کارم به تهدید میرسه اینم سرعتش میره بالا

2810